agatha61 26.12.06, 21:06 czy ktos zna ta ginekolog, wlasnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i chcialam do niej pojsc, opinie pozytywne ale moze dowiem sie czegos wiecej o prowadzeinu ciazy przez nia. Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marki0 Re: Lipecka - Kidawska 26.12.06, 21:28 mi ciazy nie prowadziła, ale moj ginio wysyłał mnie do niej na usg bo mówił ze jest super specjalista.Ale to było 5 lat temu.druga ciąze prowadzili mi specjalisci z Matki Polki a pierwsza z Madurowicza, ale z tego co wiem ona juz tez tam chybna nie pracuje.duzo sie pozmieniało w ciagu tych kilku lat. Gratuluje przyszła mamo! Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka28 Re: Lipecka - Kidawska 28.12.06, 19:01 Ona juz emerytka, w Madurowiczu nie pracuje, dorabia w salve i lux medzie bodajże. Lepiej poszukaj lekarza z dobrą opinią, ale który pracuje w szpitalu teraz, zeby mógł ci pomagac Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Lipecka - Kidawska 29.12.06, 23:22 ja znam panią doktor - prowadziła moją ciążę - Franek urodził się we wrześniu! chodziłam do luxmedu - bo mam tam abonament. wspaniały lekarz, świetny fachowiec i dotego przemiła, ciepła osoba! faktem jest, że w madurowiczu na stałe juz nie pracuje, co nie znaczy, że czasami tam nie bywa... GORĄCO POLECAM! jeśli chcesz dodatkowych informacji - napisz na mial gazetowego! Odpowiedz Link Zgłoś
ola291 Re: Lipecka - Kidawska 02.01.07, 12:05 Skąd te informacje, że ona już nie pracuje w Madurowiczu? Jestem w 30 tyg. ciąży i chodzę do niej właśnie do przychodni w Madurowiczu. W każdym razie polecam ją gorąco. To moja druga ciąża, a do pani doktor chodzę już od 10 lat. Jest super. Poleciłam ją wielu znajomym i wszyscy potwierdzali moją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
jomil Re: Lipecka - Kidawska 02.01.07, 14:44 właśnie zostałam mamą a ciażę prowadziła dr Lipecka - Kidawska. Jestem super zadowolona: dobry lekarz, przemiła osoba. Mogłam Jej zadać nawet najgłupsze pytanie a odpowiedziała wyczerpująco, podtrzymywała na duchu. Super kobieta. Interesuje się pacjentkami. Gorąco polecam. A odnośnie Madurowicza to przyjmuje w przychodni przyszpitalnej a także w lux medzie. Odpowiedz Link Zgłoś