porzeczka1 21.07.09, 23:33 najleiej na widzewie.. znacie kogos, polecacie? boje sie takiego zabiegu, ale wyjezdzam niedlugo na urlop i chcialabym miec spokoj w tamtym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzamon Re: kosmetyczka - depilacja bikini 22.07.09, 09:45 ja chodzę do Oasis na Widzewie, kiedyś tam była dr Eris. Ulica Wujaka. Fajny salon i godne polecenia kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: kosmetyczka - depilacja bikini 22.07.09, 11:00 dziekuje za odpowiedz ale wykonywalas tam taki zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzamon Re: kosmetyczka - depilacja bikini 22.07.09, 17:50 tak, kilka razy. Dlatego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ulapod Re: kosmetyczka - depilacja bikini 26.07.09, 13:40 Szczerze doradzam ten salon. Właśnie leczę potworne zapalenie spojówek po wizycie w tym 'salonie'. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: kosmetyczka - depilacja bikini 26.07.09, 17:31 a z jakiego powodu to zapalenie spojowek?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciuszek ulapod 29.07.09, 19:40 Mówisz o Euro-Stylu? A powiedz coś więcej - co robiłaś i która kosmetyczka Ci robiła? Byłam tam kilka razy i byłam zadowolona. Ale jak coś za przeproszeniem chrz..ią to wolałabym wiedzieć czego unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
ulapod Re: ulapod 31.07.09, 11:55 Mówię o OASIS na Widzewie (filia na ulicy Bujaka). Do Euro-Stylu nic nie mam Po ostatniej hennie dostałam potwornego zapalenia spojówek. Zwróćcie uwagę, ze tam kosmetyczki nie myją rąk przed zabiegiem i brak jest jednorazowych nakryć na łóżko do zabiegów, a jeśli juz je mają to uzywają kilkakrotnie jednego). Mam tam blisko więc byłam kilka razy ale po tym zapaleniu juz się nie pojawię. Chodziłąm tam też na wosk nóg i niestety nie uśmiecha mi się kłaść na łóżku do zabiegów, na którym nie ma czystego jednorazowego podkładu. Salon jest bardzo ładny i przestronny ale z higieną tam nie są za pan brat. Bardzo dużą różnicę widać jesli ktoś chodził wcześniej do Ireny Eris, która się tam poprzednio miesciła. I. Eris miała prawie wszystko jednorazowe, ręczniki, klapeczki itp. Odradzam OASIS. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: ulapod 31.07.09, 22:23 no więc dzisiaj byłam jednak na depilacji, Pani i umyła ręce i połozyła jednorazowe podkłady... może to jednak zależy od kosmetyczki, nie od salonu... mi sie podobalo w kazdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzamon ulapod 29.07.09, 21:15 doradzasz czy odradzasz? napisz konkretnie w którym salonie , która kosmetyczka i co robiłaś? zapalenie spojówek na skutek jakiego zabiegu? bo chyba nie depilacja bikini? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciuszek Re: kosmetyczka - depilacja bikini 23.07.09, 13:27 Euro-Styl na Ketlinga. Pani Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasia Re: kosmetyczka - depilacja bikini 28.07.09, 21:00 Co prawda nie na Widzewie, ale w Śródmieściu polecam Instytut dr Ireny Eris. Też byłam tam przed urlopem i mogę szczerze polecić - pięknie, czysto, przemiło, sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś