02.04.05, 17:45
Drogie mamy:szukam dobrego ortopedy w Warszawie, który zbada stawy biodrowe
mojego synka i wykona usg
Obserwuj wątek
    • renata28 Re: ortopeda 02.04.05, 19:10
      Po co zakładasz ciągle nowe wątki (podciągnij tamten). Naprawdę wystarczy
      trochę poszukać, jeśli chcesz ortopedów to wyboru i koloru. Osobiście nie znam
      ortopedy, ktory sam robi usg, bo to dwie rozne specjalizacje. Dlatego szuka się
      kogoś dobrego od jednego i drugiego.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=22295492
      • 13r5 Re: ortopeda 02.04.05, 19:44
        Widzę , że ortopedia to twoja branża.Czy jak byłaś w ciąży to chodziłaś osobno
        do ginekologa i osobno na badanie usg ?W prywatnej przychodni na SZlenkierów
        robią od razu usg przy badaniu.
        • renata28 Re: ortopeda 02.04.05, 20:41
          Wiesz co, nie wiem, skąd w tobie tyle agresji i po co. To twoje dziecko i
          zrobisz co chcesz. Jesli wiesz to po co pytasz. Ja po prostu przekazuję ci to
          co wiem, że co innego dobry ortopeda i co innego dobry fachowiec od usg małych
          dzieci.
          A ortopedia to rzeczywiscie moja branza, bo ze swoja coreczka sporo czasu u
          takowych spedzilam i na usg zawsze codzilam gdzie indziej (do profesora, ktory
          para sie tylko tym, bo to bylo pewne). Zawsze odpowiadając na posty o stawy
          biodrowe i podajac namiary wydawalo mi sie, ze po swoich przejsciach robie
          dobrze dzielac sie tym z innymi, ale tym razem to byla tylko strata czasu. Nie
          korzystaj z tych namiarów, bo jeśli zawsze jestes taka wybuchowa bez powodu, to
          za bardzo cenię i szanuje tych lekarzy, żeby sie z tobą użerali.
          Kiedy sie jest w ciazy (akurat nie w moim przypadku) to najczesciej chodzi sie
          osobno do ginekologa i osobno do kogos innego na usg. To ze ty mialas to razem,
          to nie znaczy, ze to norma.
          I ostatnie, skoro masz taka wymarzona przychodnie dwa w jednym, to po co
          szukasz innej.
          • 13r5 Re: ortopeda 02.04.05, 22:49
            Pomódl się za papieża
          • ichi51e2 Re: ortopeda 06.06.13, 08:41
            Powiem szczerze ze ja tez mialam innego lekarza do prowadzenia ciazy a usg mi robili inni.
        • olga_1983 Re: ortopeda 06.06.13, 07:00
          Tak . Chodzilam do dwóch różnych lekarzy bo jeden to specjalista od ginekologii i położnictwa a drugi od usg.
    • ichi51e2 Re: ortopeda 06.06.13, 08:43
      Oslabiaja mnie takie spamiarskie watki.
    • gumka546 Re: ortopeda 03.05.17, 01:06
      Choć Warszawa jest dużym miastem to mimo to ciężko znaleźć dobrego specjalistę! Mi na szczęście się udało. Serdecznie polecam dr Tomasza Jakutowicza. Mój synek doznał kontuzji podczas lekcji wf. Udaliśmy się do szpitala CSK MSW w Warszawie. Okazało się, że tego dnia dyżur ma właśnie dr Jakutowicz. Szybko skierował synka na usg, a następnie postawił słuszną diagnozę. Po kilku tygodniach po urazie nie było już śladu. W celu upewnienia się, że wszystko jest w porządku udaliśmy się również na wizytę do lecznicy ONKOLMED, w której pracuje dr Jakutowicz. Bardzo serdecznie polecam tego specjalistę! Dla ułatwienia podaję link do strony: www.onkolmed.pl/dr-n-med-tomasz-jakutowicz .
    • Gość: JolaMama Re: ortopeda IP: *.gdansk.vectranet.pl 15.06.18, 10:27
      Mogę Ci polecić ortopedę z Osteo-Med na ursynowie. Prowadził mojego synka z diagnostyką USG w odniesieniu do dysplazji bioderek.
      Przyjmuje chyba w czwartki i poniedziałki, spróbuj tam

osteopatia-warszawa.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka