Dodaj do ulubionych

Pediatra z Medicover

30.03.05, 20:44
Dziewczyny, w maju przyjdzie na swiat moje malenstwo. Czy mozecie doradzic mi
dobrego pediatre z Medicover w Warszawie?
Pozdrawiam
Ania
Obserwuj wątek
    • wiosenna.anna Re: Pediatra z Medicover 30.03.05, 21:19
      ja mogę odradzić dr Ziętek. Godnego polecenia nie znam - jeszcze nie trafiłam na takiego sad((
      • berecik7 Re: Pediatra z Medicover 30.03.05, 21:26
        ja mogę polecić dr Zajkowskiego (z Marynarskiej). Nam bardzo przypadł do gustu.
      • planer Re: Pediatra z Medicover 13.04.05, 23:24
        czemu odradzasz dr. Ziętek? ja jestem poki co z niej bardzo zadowolona. Mam 4
        msc bliźniaczki i za sobą dwa pobyty w szpitalu. Jedno to zapalenie oskrzeli -
        pani dr. we wlasciwym momencie wyslala nas do szpitala, mimo ze w sluchawkach
        jeszcze niewiele bylo slychac. Drugi raz w szpitalu bylam tylko z jedna corka,
        po jednokrotnym wymiotowaniu pani dr. zasugerowala, ze przyczyna moze byc
        zapalenie drog moczowych, dala skierowanie na mocz og i posiew no i wyszlo, ze
        faktycznie to jest to. Ponadto w bezposrednim kontakcie tez sprawia dobre
        wrazenie i cierpliwie odpowiada na moje nieraz moze nie najmadrzejsze pytania.
        Natomiast ja odradzilabym dr. Nejman.
    • przyszla-mama Re: Pediatra z Medicover 30.03.05, 22:15
      A co masz przeciwko dr.Zientek??? Pani doktor zajmuje sie moja corka (i dziecmi
      moich 2 kolezanek) od prawie 2 lat i uwazam ja za wspanialego specjaliste.
      Zawsze z sercem i usmiechem podchodzi do dziecka, jest mila, spokojna i
      cierpliwa. Ja mam o Niej bardzo pozytywne zdanie.
      Iwona, mama Weroniki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka