maniekme 19.05.05, 08:51 Mozecie mi polecic dobrego ortopedę w Warszawie - idę z córeczka na pierwsze badanie - z gory dziekuje i pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga997 Re: Ortopeda w Warszawie 19.05.05, 10:02 Ja właśnie wczoraj byłam u poleconego mi ortopedy ,przyjmuje na Kasprzaka 7 tel.6324645 ,nie pamiętam nazwiska ,ale taki koło 40-stki , naprawdę super miły ,odpowie na każde pytanie, tylko troche drogi, z usg 150 zł. ale warto dla dzidzi się wykosztować.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lw_waw Re: Ortopeda w Warszawie 19.05.05, 10:44 Polecam dr.Wassermann w Medicover Atrium Jana Pawła II, tel (22) 9596, pozdrawiam Lech Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: Ortopeda w Warszawie 19.05.05, 10:54 Ja polecam doktora Stefana Juchnickiego z Enel-Medu, przyjmuje chyba w różnych oddziałach. Tel. do rejestracji 311 77 77. Nie wiem, jak sobie radzi z trudnymi przypadkami (mój Glut na szczęście zdrów jak ryba), ale jest przemiłym człowiekiem, z cudownym podejściem do dziecka i mamy, bardzo starannie i uważnie badającym i bardzo pomocnym, nawet w sprawach wykraczających poza jego specjalizację (nieproszony udziela wielu cennych rad w przemiły sposób). Joanna z Glutem o Bardzo Zdrowych Kościach Odpowiedz Link Zgłoś
maniekme Re: Ortopeda w Warszawie 19.05.05, 14:32 Dziękuje serdecznie i poprosiła bym o jeszcz inne wasze doswiadczenia z ortopedami i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
arcan_x Re: Ortopeda w Warszawie 28.05.05, 17:37 JA polecam dr. Mickielewicza, wiem ze przyjmuje w kilku poradniach (bylam u niego z Maciusiem 2 razy w 5 tyg. i 3 mies na Grójeckiej). Przemily czlowiek, robi USG, ma dobre podejscie do dzieci. Co najwazniejsdze mowi co nalezy robic i jak... nie to co inni ciach ciach i dowidzenia pozdrawiam Ania 33 i Macius 8 mies Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamilczarska Re: Ortopeda w Warszawie 28.05.05, 17:52 również polecam dr Mickielewicza ja byłam z moim synkiem w Akademii Medycznej na Banacha on tam przyjmuje, miły facet wszystko wytłumaczy nie trzeba ciągnąć za język i się dopytywać, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga9916 Re: Ortopeda w Warszawie 24.07.05, 13:07 Ja rowniez jak najbardziej polecam dr. Mickielewicza. Trafilam do niego po przeczytaniu kilku opinii na jego temat (rowniaz na forum w "gazecie") Juz mialam kilka spotkan u innych ortopedow z moim synkiem (mowiono ze ma problem z bioderkami)i tak naprawde tylko on wytlumaczyl mi co mam robic w jaki sposob (zrobil USG okazalo sie ze nie jest az tak zle)). Alex (13 mies i 11 dni ) juz wstaje wszystko w porzodku i JEST ZDROWY, a mialem skierowanie od mojgo lekarza na operacje - zgroza... Jakbym na nie poszla do dr. Mickielewicz to Alex w 8 mies. juz mialby za soba operacje. Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: Ortopeda w Warszawie 19.05.05, 15:24 polecam dr Krzysztofa Okłota (www.drmed-oklot.waw.pl) na tej stronce sa informacje o jego praktyce i doswiadczeniu...ja na pierwwszej wizycie bylam u lekarza pierwszego z rzedu, ktory po zbadaniu malej i zrobieniu USG zalecil nam rozworke...nie dalam za wygrana i chcialam sie upewnic u kogos doswiadczonego...trafilam do dr okłota ktory po zbadaniu malej (co prawda bez USG) stwierdzil ze wszystko jest w porzadku i ze rozworka nie jest potrzebna (byl zdziwiony poprzednia diagnoza). Na USG poszlam do prof Marcinskiego do przychodni na Warynskiego - potweirdzona diagnoza Okłota - z bioderkami wszystko w porzadku. susanka Odpowiedz Link Zgłoś
maniekme Re: Ortopeda w Warszawie 20.05.05, 14:48 Bardzo dziekuje Ci wlasnie chodziło mi o kogos takiego po którym nie musiałbym "poprawiać" -dziekuje Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_b1 Re: Ortopeda w Warszawie 20.05.05, 18:35 Byłam u ortopedy prywatnie - po 3 minutowej wizycie skasował mnie na 100zł i powiedział, że wszystko ok, ale profilaktycznie wszystkim zaleca USG stawów biodrowych. Oczywiście najlepiej, żebym zrobiła u niego (kolejne 100zł). Wkurzyłam się i poszłam na USG do szpitala na Solec (tym razem kosz 55zł), a tam pani doktor jeszcze raz obejrzała synka, zrobiła USG, dała mnóstwo rad jak postępować z dzieckiem i co najważniejsze - jak skutecznie pozbyć się ciemieniuchy, z którą walczyłam od miesiąca. Po trzecim miesiącu życia synka już nie bawiłam się w kolejne wyzyty u ortopedów, tylko od razu poszłam do pani doktor na Solec na kolejne USG (podobno stawy biodrowe formują się do 3 miesiąca). Tam po raz kolejny, nie tylko zrobila badanie, ale również porozmawiała na temat bieżących problemów z synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś