nie_mloda_juz 10.05.06, 12:34 Orientujecie się może gdzie w Warszawie jest teraz jakieś wesołe miasteczko? Obiecałam mojej córeczce, że ją zabiorę i wczoraj pojechałyśmy na Bemowo, ale okazało się że już się zwinęło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izewa Re: wesołe miasteczko- Warszawa 10.05.06, 14:29 Kilka dni temu widziałam jak rozstawia się przy Witosa, niedaleko Czerniakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki.25 Re: wesołe miasteczko- Warszawa 10.05.06, 20:09 ooo... super, chyba się tam wybiorę z synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: wesołe miasteczko- Warszawa 11.05.06, 10:02 wesołe miasteczko jest przy torze łyżwiarskim Stegny , a drugie to z bemowa jest teraz na ursynowie przy ul płakowickiej róg dereniowej pzdr <M Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: wesołe miasteczko- Warszawa 11.05.06, 15:51 Bemowo -lotnisko, ul powstańców śląskich- naprzeciw supermarketu Carrefour Odpowiedz Link Zgłoś
niki129 Re: wesołe miasteczko- Warszawa 11.05.06, 16:23 Ursynow rog Plaskowickiej i stryjenskich Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: wesołe miasteczko- Warszawa 13.05.06, 17:07 na jednym z wesołych maiasteczek w wawie tych które sie zwineło dwoje dzieci prawie by zgineło. Na karuzeli jakiejś, łańcuchy prawie sie nie urwały. Sprzet jest w wesołym miasteczku baardzo stary! wiec uważajcie! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: wesołe miasteczko- Warszawa 13.05.06, 22:32 czy było o tym napisane w jakiejś gazecie? chcialabym się dowiedzieć więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwa-1975 Re: wesołe miasteczko- Warszawa 14.05.06, 14:58 W CH Targówek na I poziomie znajduje się wesołe miasteczko. Zostało zaprojektowane z myślą o dzieciach w wieku od 1 do 12 lat oraz o ich opiekunach. Wcześniej wesołe miasteczko oferowało 2 godziny zabawy za darmo. Obecnie - za zabawę trzeba już płacić ale około 5 zl jest ałoroczne naprawde polecam gorąco, byłam sprawdzi.lam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś