Gość: anneczka1 IP: *.* 18.09.02, 11:32 Myślę o podszlifowaniu mojego angielskiego. Czy możecie mi polecić sprawdzoną szkołe językową ? Rejon: Ursynów, Mokotów okolice. A może któraś z emam zna szkołe Target ?Z góry dziekuję Anneczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika_M Re: Szkoła językowa IP: *.* 18.09.02, 12:13 Ja przez wakacje chodzilam na super intensywny kurs angielskiego do SJO Empik na ul. Raabego. Bardzo mi się podobało, do tego stopnia, że obecnie zapisałam się od paździenika na normalny już kurs tylko, że w godzinach porannych (jest o ok. 500 zl tańszy od popołudniowo-wieczornego). Nie uczą tam native speakers, tylko Polacy.Kiedyś chodziłam też do Greenwich School (tam uczą wyłącznie NS). I tu i tu bardzo mi się podobało.PozdrawiamMonikaAle Target"a nie znam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryszka Re: Szkoła językowa IP: *.* 18.09.02, 14:30 Target school of english!Tam poznałam mojego mężczyznę... Dobra szkoła. Szczerze mówiąc to niewiele pamiętam, bo chodziłam tam tylko 1 semestr i to 6 lat temu. Pewnie wiele się zmieniło. Później chodziłam do Archibalda. Podobało mi się. Teraz nie mam czasu. Żałujępozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś