Dodaj do ulubionych

Ciuchy w ciąży

IP: *.* 23.02.03, 18:56
Warszawianki, gdzie kupujecie ciuchy ciążowe? Ja jestem dopiero w piątym miesiącu, ale już mi trochę ciasno w spodniach. Natomiast ciążowe ciuchy wiszą na mnie jak worek. Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: JustynaAdamska Re: Ciuchy w ciąży IP: *.* 24.02.03, 09:56
      CześćJa kiedy byłam w ciąży też miałam ten problem, dopiero pod koniec ciąży te ciuchy leżały dobrze, bo miałam mały brzuch. W każdym razie: spory wybór był na al. Solidarności w sklepie Agnes; kawałeczek od pl. Bankowego w stronę kina Femina; poza tym trochę jest też w Smyku, ale niedużo; i jeszcze były też w KappAhl-u, to w centrach handlowych (w dziale "motherline")Wiem że to nie to forum, ale mam 2 pary spodni ciążowych, rozmiar M czyli nie giganty, na wzrost ok 170 cm więc gdybyś była zainteresowana to się polecamjustynka :)
      • Gość: mary26 Re: Ciuchy w ciąży IP: *.* 26.02.03, 22:40
        Jeszcze jest sklep na Mazowieckiej (przy Swietokrzyskiej po prawej stronie) i na Grochowskiej przy Rondzie Wiatraczna (kawalek od Ronda w strone Pragi po prawej stronie). W Kappahlu niestety nie maja juz tego dzialu - to naprawde wielka strata, bo rzeczywiscie byly fajne ubranka. Slyszalam tez o jakims b. fajnym sklepie w pawilonach pod mostem Poniatowskiego na Solcu - podobno tez markowe ciuszki, a wiec nie szaro-bure kimona z poprzedniej epokismile. Pozdrowionka i rosnijcie zdrowo, Agata
      • Gość: dz_joanna Re: Ciuchy w ciąży IP: *.* 28.02.03, 09:04
        Dziewczyny! Dzięki za podpowiedzi. Wybiorę się na Mazowiecką i do Agnes. Mam nadzieję, że w Agnes coś się zmieniło, bo pamiętam z poprzedniej ciąży (6 lat temu!) szaro-bure paskudztwa. W Smyku byłam, ale wybór marny. Na dodatek niektóre ciuchy wcale nie są ciążowe, tylko w dużych rozmiarach, czyli wielki namiot, a brzuch i tak opięty.Pozdrawiam :-)Joa
        • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: Ciuchy w ciąży IP: *.* 28.02.03, 09:47
          Joanka, zapraszam cie na wolumen na barar we wtorki i piatki.Stoi tu taka pani co ma a raczej miewa angielskie ciazowe ciuszki- ale jak sie z nia umowisz to cina pewno na kolejny dzien targowy cos wynajdzie ;)Sa to rzeczy Dorothy Perkins, Mothercare i GAP (na ogol) dosyc drogie jak na uzywane rzeczy bo po okolo 50 zlotych (raczej nie wiecej...) ale za to swietne- zreszta chyba marki mowia za siebie ;)Ja ci moga ja kiedys pokazac ;)Acha baraz Wolumenu jest dokladnie w tym samym miejscu co gielda skradzinych komorek w niedziele- maz pewnie bedzie wiedzial :lol:
          • Gość: Agulka29 Re: Ciuchy w ciąży IP: *.* 07.03.03, 16:04
            Gosiu,Podaj dokładne namiary jak trafic do tej Pani z ciuszkami na brzuszki?Będę wdzięczna a no i w jakie dni można ją tam znaleźć?Dzięki i pozdrawiam,Agulka
        • Gość: pienkosia Re: Ciuchy w ciąży IP: *.* 28.02.03, 10:04
          ja co prawda nie jestem w ciazy ale bylam ostatnio w mothercare (na marszalkowskiej i w galerii mokotow) kupowalam dla synka spodenki i widzialam calkiem fajna kolekcje wiosenna (nie wiem jak to wyglada cenowo), zalowalam ze jak ja bylam w ciazy to takich ciuszkow nie bylo :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka