Dodaj do ulubionych

Żłobek na Kochanowskiego???

06.07.03, 19:56
Kochane mamusie!!! Czy są wśród was takie, których dzieci chodza do żłobka na
ul. Kochanowskiego? Jeśli tak to bardzo, bardzo gorąco proszę o opinie na
temat tego żłobka. A może z innych żródeł możecie coś powiedzieć o tym
miejscu. Niedługo będę zmuszona oddać moją córeczkę do żłobka i szukam
najlepszego. Zaczynam od tego na Kochanowskiego bo jest najbliżej miejsca
naszego zamieszkania. A może możecie polecić jakieś inne fajne żłobki w
których wasze maluchy dobrze sie czują. Pozdrawiam gorąco i czekam na wasze
opinie.
Obserwuj wątek
    • jolik2 Re: Żłobek na Kochanowskiego??? 07.07.03, 22:44
      Polecam ten żłobek, chodzi tam moja 1,5 córeczka.Grupy sa małe, a opiekunki
      sympatyczne. Dzieci często wychodziły na taras , albo do ogrodu. Sale są
      dobrze wyposażone.Czynny jest w godz.6-17.Jedynym minusem było to , że córeczka
      często chorowała.Pozdrawiam Jola
      • aldik1 DO JOLIK2!!! 08.07.03, 16:39
        Witaj.Dzięki za odpowiedz. Cieszę się że piszesz pozytywnie o tym żłobku.
        Miałabym jeszcze do ciebie kilka pytań. Napisz mi proszę w jakim wieku poszła
        do żłobka twoja córeczka, jakie grupy wiekowe są w tym żłobku, ile maluchów
        jest w grupie i ile opiekunek. Może wiesz jak wygląda dzień w takim żłobku, co
        dzieci robią, kiedy jedzą, kiedy śpią. Ciekawa jestem na jakie choroby zapadają
        dzieci chodzące do żłobków, czy jest to grypa czy choroby zakażne. Może troche
        śmieszne te moje pytania ale dopiero zaczynam zagłębiać się w ten temat, moja
        Lenka ma dopiero niecałe 2 miesiące. Czy w tym żłobku jest czysto, czy dzieci
        mają fajne zabawki i ile kosztuje żłobek. Będę ci bardzo, bardzo, bardzo
        wdzięczna za odpowiedz!!! Możesz napisać na prywatny adres, częściej tam
        zaglądam: zielaczysko@wp.pl Pozdrawiam gorąco ciebie i twoją córeczkę.
        Aldona
        • khala Re: DO JOLIK2!!! 08.08.03, 10:41
          Jolik dolaczam sie do pytan o zlobek przy ul. Kochanowskiego. Moj synek tez ma
          dopiero 2 miesiace i tez musze od pazdziernika oddac go do zloba. Bede bardzo
          wdzieczna za jakiekolwiek informacje. Z gory dziekuje.

Kala
          • aldik1 Re: DO JOLIK2!!! 21.08.03, 08:56
            Kala, Jola odpisała mi na mój prywatny adres, bardzo pozytywnie opisała żłobek
            na ul. Kochanowskiego. Jak będziesz chciała to odnajdę tego maila i ci prześlę.
            Mam teraz sprawę do ciebie. Masz maluszka w wieku majej Lenki i z tego co
            pisałaś też szukasz żłobka. Napisz proszę jakie informacje już zgromadziłaś,
            czy interesuje cie tylko ten żłobek na Kochanowskiego czy inne też. A może
            mieszkasz tu gdzieś w okolicy??? Bo ja na Rudnickiego. A może wybierzemy się
            razem na zwiedzanie żłobków, bedzie mi rażniej!!! Daj znać, możesz pisać na
            adres: zielaczysko@wp.pl
            Aldonka + Lenka
            • mamasita Re: DO JOLIK2!!! 25.08.03, 16:34
              złobek na Kochanowskiego jak sie nazywa, maj strone internetowa, jakis kontakt?
              • jolik2 Re: DO JOLIK2!!! 26.08.03, 22:02
                Żłobek nie posiada strony internetowej.Jest to panstwowy żłobek nr 78,
                tel.633 01 46.Pozdrawiam Jola
            • marcyszka Re: DO JOLIK2!!! 28.08.03, 12:43
              Aldik.
              Czy mogłabyś mi też przesłać tego maila o żłobku?

Mieszkam na Literackiej i też będę musiała około maja - oddać dziecko do tego
              żłobka.

Pozdrawiam
              Marta
              • marcyszka Re: DO JOLIK2!!! 03.09.03, 08:39
                Podciągam wątek, bo jestem bardzo zainteresowana.

Aldik - jesteśmy bliskimi sąsiadkami, ja mieszkam na Literackiej smile

Pozdrawiam
                M.
                • aldik1 Do Marcyszki!!! 04.09.03, 13:15
                  napisałam na priv!!! jakby co to pisz pod adres: zielaczysko@wp.pl Pozdrawiam
                  Aldonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka