maleninki 06.09.08, 12:08 proszę o poradę do kogo się udać wiem,że takie wątki już były, ale nie wiem czy się nie zdezaktualizowały. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jovila Re: dobry ginekolog w CM LIM 06.09.08, 20:56 od 5 lat chodzę do dr. Barbary Dobek- Jakubczyk Odpowiedz Link Zgłoś
mamakajtka Re: dobry ginekolog w CM LIM 06.09.08, 20:58 Ja polecam doktora Kunickiego. Jest bardzo sympatyczny i zawsze doradzi. Niestety terminy do niego są bardzo odległe. Raz bardzo się spieszyłam i zapisałam sie do innego lekarza, który miał wolne teminy i niestety sie naciełam. Niestety nie pamiętam jak się nazywał, ale był strasznie gburowaty Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: dobry ginekolog w CM LIM 07.09.08, 13:10 Dr Małgorzata (chyba) Pękala (ze szpitala na Karowej)- niestety bardzo odlegle terminy. Poza tym przyjmuje też na Pięciolinii 1 w prywatnym gabinecie- nie pamiętam w jakie dni, ale może coś w necie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Re: dobry ginekolog w CM LIM 07.09.08, 13:15 Hmm, jestem facetem i nie mnie ceniać ginekologów Ale LIM, jako jego klient mogę ocenić - trzymaj się od niego z daleka. Zrobił się z niego supermarket... ---------------------------------------- Pośpiech jest cechą motłochu... ---------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki Re: dobry ginekolog w CM LIM 07.09.08, 21:37 Dzięki za rady. mam pakiet firmowy w Lim, więc i gina chciałabym mieć w jednym miejscu. chodziłam do dra Szymczaka, prowadził moją ciążę, ale daleko mu do ideału... długo by opowiadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-1977 Re: dobry ginekolog w CM LIM 09.09.08, 11:05 Ja polecam dr Dynowskiego (za duza wiedze i konkretność)i prof. Kamińskiego (również za to samo), na pewno nie polecam dr Ewy Barcz (dużo mówi i jest miła, ale za mało konkretów, wizyta u niej to raczej pogawędka, krytykuje często swoich kolegow, nie bada). Odpowiedz Link Zgłoś