edytafg1 26.01.04, 17:01 Czesc, moja 22letnia kuzynka jest w 6 mies ciazy.Nie jest zbyt zamozna, potrzebuje spodni ciazowych, moze ma ktos na zbyciu? Dziewczyna jes traczej szczupla i ma kolo 165-170 wzrostu. Z gory dziekuje Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akve Re: spodnie ciazowe potrzebne 26.01.04, 18:32 Witaj, mam do oddania spodnie ciążowe typu ogrodniczki.Sama jestem w ciąży,ale w nich nie chodzę.Uprzedam jednak ,że nie są nowe, były dość intesywnie noszone poprzednio.Są z ciemnoziolonej ,grubej bawełny i mieści się w nich spory brzuszek ( służyły mi kiedyś do końca ciąży z powodzeniem). Jeżeli jesteś zainteresowana to napisz. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg2 Re: spodnie ciazowe potrzebne 27.01.04, 10:12 Witaj- oczywiscie bardzo chetnie je wezme Dziekuje. Napisz prosze na adres edytafg@poczta.fm -napisze ci adres pocztowy. Chyba mozna wyslac jakos tak, zebym ja zaplacila za te przesylke przy odbiorze? dzieki i pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: spodnie ciazowe potrzebne 27.01.04, 20:10 Edyta, napisałam na priva. Czekam na adres i pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg2 Re: spodnie ciazowe potrzebne 28.01.04, 10:52 Hej-wiesz co nie mam niczego na skrzynce...podaj moze swoj adres mailowy? moj jest edytafg@poczta.fm pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szczecin Re: spodnie ciazowe potrzebne 28.01.04, 13:24 Hej! Mam ogrodniczki dzinsowe - fajne choć z cienszegoi dżinsu. Używane ale w dobrym stanie. Jeśli jesteś zainteresowana daj znać: Malgorzata@Romanowska@centrala.filar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
akve do edytafg1 28.01.04, 14:20 Edyta, podaję Ci adres :ewka34@o2.pl. Czyżby konto gazetowe znowu nie działało? Gazetowe: akve@poczta.gazeta.pl pozdrawiam i czekam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś