mischell 26.02.04, 13:23 poł opakowania termin ważności 02.2005r. mischell@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokusa6 Re: INFACOL (bóle kolkowe) - ODDAM 26.02.04, 17:01 witaj.a z kad jestes?czy ten lek morze brac karzde dziecko?daje sunkowi esputicon ale nieskutkuje.pozdrawiam.alicja z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
mischell Re: INFACOL (bóle kolkowe) - ODDAM 26.02.04, 18:29 na ulotce jest napisane zeby nie podawać niemowlętom poniżej 1 miesiąca życia... pediatra polecił mi esputicon i infacol..bedą w aptece nie było akurat esputiconu więc wziełam to... moja mała miała tylko dwie noce nieprzespane, ale to było zanim podałam jej to lekarstwo...dawałam codziennie wg zaleceń i wszystko było ok... jestem z Zielonej Góry...ale mogłabym wysłać Tobie jesli byłabyś zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
hella5 Re: INFACOL (bóle kolkowe) - ODDAM 27.02.04, 19:10 Witam ! czy sprawa jest jeszcze aktualna ? jestem b. zainteresowana pozdrawiam justyna Odpowiedz Link Zgłoś
mischell Re: INFACOL (bóle kolkowe) - ODDAM 27.02.04, 22:29 tak sprawa jest aktualna... napisz na prv mischell@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś