Na wstępie napiszę, że jestem na tym forum po raz pierwszy. Nie jestem osobą potrzebującą pomocy ( i obym nigdy nie była). Mimo, że sama finansowo mam średnio to chętnie wspomogę jakąś potrzebującą Mamę. Mam dwoje dzieci- 5 miesięczna córeczkę i 5 letniego synka. Po synku mogę oddać jakieś ubranka, buty, po córeczce śpioszki, po sobie jakieś ubrania ciążowe rozmiar 36-38. Finansowo niestety pomóc nie dam rady.
I tu moja prośba do Moderatora tego forum-ponieważ nie wiem komu z tego forum pomóc to czy można prosić o jakąś sugestię? Moderator zapewne bardziej się orientuje kto ma faktycznie ciężką sytuację, udokumentowaną stosownymi papierami.
Po prostu nie chciałabym zostać naciągnietą ( żeby się nie okazało,że prześlę ubranka a ktoś powystawia to na allegro żeby zarobić).
Wcześniej ubrania po sobie i synku zawoziłam do domu samotnej matki w Krakowie na ul .Żywieckiej ale mnie ostatnio siostra -dyrektor(a może jakaś ją zastępująca) zeźliła gdy zadzwoniłam drugi raz zapytać czy przyda się poza ubraniami również łóżeczko, kojec, maty edukacyjne. Wściekla odpowiedziala, mi że ona nie ma czasu odbierać telefonów i mogę przywieść co chcę to może COŚ się z tym zrobi...
No to jak MOZE COŚ SIĘ Z TYM ZROBI to ja wolę oddać komuś komu się bardziej przyda najchętniej z Krakowa i okolic (kwestia łóżeczka) a ubranka mogę wysłać nawet a drugi koniec Polski

Pozdrawiam!