Dodaj do ulubionych

do moderatora - oddam dla potrzebującej mamy

12.01.11, 00:30
Na wstępie napiszę, że jestem na tym forum po raz pierwszy. Nie jestem osobą potrzebującą pomocy ( i obym nigdy nie była). Mimo, że sama finansowo mam średnio to chętnie wspomogę jakąś potrzebującą Mamę. Mam dwoje dzieci- 5 miesięczna córeczkę i 5 letniego synka. Po synku mogę oddać jakieś ubranka, buty, po córeczce śpioszki, po sobie jakieś ubrania ciążowe rozmiar 36-38. Finansowo niestety pomóc nie dam rady.
I tu moja prośba do Moderatora tego forum-ponieważ nie wiem komu z tego forum pomóc to czy można prosić o jakąś sugestię? Moderator zapewne bardziej się orientuje kto ma faktycznie ciężką sytuację, udokumentowaną stosownymi papierami.
Po prostu nie chciałabym zostać naciągnietą ( żeby się nie okazało,że prześlę ubranka a ktoś powystawia to na allegro żeby zarobić).
Wcześniej ubrania po sobie i synku zawoziłam do domu samotnej matki w Krakowie na ul .Żywieckiej ale mnie ostatnio siostra -dyrektor(a może jakaś ją zastępująca) zeźliła gdy zadzwoniłam drugi raz zapytać czy przyda się poza ubraniami również łóżeczko, kojec, maty edukacyjne. Wściekla odpowiedziala, mi że ona nie ma czasu odbierać telefonów i mogę przywieść co chcę to może COŚ się z tym zrobi...
No to jak MOZE COŚ SIĘ Z TYM ZROBI to ja wolę oddać komuś komu się bardziej przyda najchętniej z Krakowa i okolic (kwestia łóżeczka) a ubranka mogę wysłać nawet a drugi koniec Polskismile
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: do moderatora - oddam dla potrzebującej mamy 12.01.11, 16:25
      Moderator się tym nie zajmuje. Całkowity zbieg okoliczności, że ta sama osoba zajmuje się moderowaniem i pomocą.

W dodatku moderator ma akurat tyle czasu, żeby zajrzeć tu 2 razy dziennie na kwadrans w celu moderowania, a resztę czasu spędza w całkowicie innych rejonach zajmując się czymś zupełnie innym, a także moderator na pamięć nie wie, kto jest sprawdzony, jakie ma wymiary, nie pamięta ilości dzieci i miejscowości i tak dalej. Bowiem nie jest nawet cyborgiem, a co dopiero BOTem. Musiałby z palca szukać.
      Natomiast zapewne pozostałe użytkowniczki znają swoje podopieczne i pewnie będą prędzej w stanie pomóc, niż moderator, przez którego skrzynkę przeszło w ciągu tych 3 lat najmarniej kilkadziesiąt rodzin.
      Dziewczyny, pomóżcie!

PS.
      Dołączę się do prośby, bo potrzebne mi szalenie nicki "naszych ciężarnych", czyli dziewczyn, które u nas otrzymywały pomoc będąc w ciąży, a teraz ich dzieci nie mają więcej, niż 3 lata. No, Ciężarna, to wiadomo, ale jeszcze ze dwa - trzy...? Może być na priv. Proszę, bo ja serio jestem okropnie zajęta... indifferent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka