Dodaj do ulubionych

nie typowa prośba

02.04.11, 15:16
Obserwuj wątek
    • omnyx25 Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:23
      Witaj . Chetnie pomoge jesli bede tylko w stanie smile . Ja rowniez ucze sie zaocznie w LO . Wlasnie zblizam sie ku koncowi ll semestru . Pisalam prace wiec moze beda takie same jak potrzebujesz. Napisz do mnie smile . Pozdrawiam serdecznie .
      Ps. Obecnie jestem w trakcie pisania kolejnych moze beda Ci przydatne w jakis sposob.
      • okzsilip Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:27
        dzieki zrobie obiad i ci napisze to popiszemy
        • omnyx25 Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:57
          okzsilip napisał:

> dzieki zrobie obiad i ci napisze to popiszemy
          OK.
          • okzsilip Re: nie typowa prośba 02.04.11, 16:01
            omnyx i mamakacperka napisałam na priv
      • mamakacperka-pl Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:29
        Pomogę Ci jeśli chceszsmile Napisz tematy na poczte. Sama 4 lata temu kończyłam zaocznie liceum dla dorosłych mając już malutkie dziecko i wiem jak to ciężko wyrobić ze wszystkim przy dzieciach. Liceum skończyłam, maturke mam. Obecnie kończe 2 letnia szkołe policealna zaocznie kierunek Technik Administracjibig_grin więc dawaj te tematy i coś zaradzimysmile
        • okzsilip Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:51
          to może tu napisze tematy
          chemia:praca kontrolna
          liczby kwantowe
          wiązanie jonowe i kowalencyjne
          hybrydyzacja jako sposób wyjaśnienia geometrycznej struktury czasteczek
          fizyka:
          Przykłady stosowania zasad dynamiki Newtona w życiu codziennym
          Pojęcie ruchu w historii filozofii i w naukach przyrodniczych.
          Skąd się wzięło w najdawniejszych czasach zainteresowanie astronomią?
          Orientacja na niebie. Gwiazdy i galaktyki.
          całkowita ilość stron w pracy maksymalnie do 4 stron (+ str. tytułowa + str. z literaturą = razem 6 stron)
          historia:
          Osiągnięcia Cywilizacyjne Ludu Starożytnego Wschodu
          2b. Osiągnięcia Naukowe, Kulturowe,techniczne Starożytnej Grecji i Rzymu.indie i chiny

Pomoc Dla Kuby
          www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci_pl/128/jakub_swierczynski.html
          www.xcell-center.com.pl/leczenie/leczone-choroby/autyzm.aspx
    • mamakacperka-pl Pytanko 02.04.11, 16:11
      Do jednego przedmiotu masz po kilka tematów. Rozumiem ,że wybrać jeden z każdego przedmiotu??smile A o to,że się nie nadajesz do szkoły to nawet tak nie myśl. Wkońcu wujek google nam pomożebig_grin
      • okzsilip Re: Pytanko 02.04.11, 16:53
        no masz racje wujek google i ciocia wikipedia mamy dwa trzy tematy napisac z chemi i fizyki z histori wszystkie
        • mamakacperka-pl Re: Pytanko 02.04.11, 16:57
          uuu to troszke u Was przeginają w tej szkole. Przenieś się do tej którą jak ukończyłambig_grin My dostawaliśmy kilka tematów i z tego wybieraliśmy jeden z danego przedmiotu i pisaliśmy prace. Nie było tak że na przykład na chemie mieliśmy napisać 3 prace zaliczeniowe i tak dalej
          • aqua696 Re: Pytanko 02.04.11, 18:10
            A moze napisz sama i ktos sprawdzi, bedzie to uczciwe w stosunku do nauczycieli i samej siebie, bo piszac i szukajac informacji wiecej sie nauczysz niz wkuwajac regulki, chetnie sprawdze.
            Zdarzalo mi sie cos tam sciagnac, ale jednak czekaja cie egzaminy i warto przysiasc.
            Nauka to jak wiadomo nie najlatwiesza forma zdobywania wiedzy, ale pomysl ze za kilka lat z usmiechem powiesz dalam rade, sama...i bedziesz miala naped na dalsza nauke.
            W googlu, i na chomiku napewno znajdziesz duzo informacji, moze i prace, ktore podrasujesz.
            Powodzenia
            • okzsilip Re: Pytanko 02.04.11, 19:29
              aqua696 napisała:

> A moze napisz sama i ktos sprawdzi, bedzie to uczciwe w stosunku do nauczyciel
              > i i samej siebie, bo piszac i szukajac informacji wiecej sie nauczysz niz wkuwa
              > jac regulki, chetnie sprawdze.
              > Zdarzalo mi sie cos tam sciagnac, ale jednak czekaja cie egzaminy i warto przys
              > iasc.
              > Nauka to jak wiadomo nie najlatwiesza forma zdobywania wiedzy, ale pomysl ze za
              > kilka lat z usmiechem powiesz dalam rade, sama...i bedziesz miala naped na dal
              > sza nauke.
              > W googlu, i na chomiku napewno znajdziesz duzo informacji, moze i prace, ktore
              > podrasujesz.
              > Powodzenia
              >
              • mamakacperka-pl Re: Pytanko 02.04.11, 19:51
                Kochana musisz zacząć wierzyć w siebie i swoje możliwości. Kobieta jeśli czegoś chce to na głowie stanie a będzie to miećwink Wiem po sobie. Sama zapisałam się zaocznie do LO jak mój starszy syn miał 1 rok. Zaliczyli mi poprzednie lata nauki w niedokończonym ekonomie i dali odrazu do 3 klasy maturalnej. Mój Kacper był żywym srebrem, i również jak Ty miałam pranie sprzątanie,gotowanie,małe dziecko ciągle czegoś chcące i chodzące spać koło 22. Ale postanowiłam sobie że na gminazjum nie skończesmile uczyłam się kiedy tylko mogłam nawet po nocach. Do tego z tego mojego zadupia jeżdżą 2 autobusy na krzyż więc cały rok jeździłam do szkoły na stopauncertain zima nie zima. Nawet na mature "odwalona" na stopa szłambig_grin i skończyłam,zdałam maturke jak Kacper miał 2 latka. Naprawde da się. Teraz mam 2 dzieci a mimo to kończę w tym roku 2 letnia szkołe. Zobaczysz Tobie też się uda, będziesz kimś!!! A u mnie prace wyglądały w ten sposób,że wchodziłam w google wpisywałam temat i kopiowałam co się dało, trochę z tego trochę z tamtego i była pracasmile To zaoczna szkoła więc do prac aż takiej uwagi się nie przykłada. Na egzaminy ustne na koniec semetru trzeba się uczyć to fakt, wkońcu coś powiedzieć musiszsmile
                To wszystko napisałam Ci nie po to żeby ci dopiec ale w dobrej wierze,żeby Cię troszkę na duchu podnieśćsmile
                Pozdrawiam.Justyna
                • mamasi Re: Pytanko 03.04.11, 16:58
                  Kochana dasz radę, podstawa to pozytywne myślenie, a wtedy zobaczysz że wszystko się udasmile
                  Napisz mi na priv czy masz juz wszystko do tych prac?
                  • verdana Re: Pytanko 04.04.11, 16:06
                    Czy dobrze rozumiem, ze szukasz pomocy - czyli szukasz kogos, kto za Ciebie prace napisze, bo Ty nie masz czasu? Po co zapisalas sie do szkoły - bo najwyraxniej nie po to, by się czegoś nauczyć, tylko by zdobyc dyplom. Tyle,z ę dyplom tak zdobyty ma taka sama wartość i jest rownie uczciwy co kupiony na bazarze.
                    Udziele Ci pomocy - weź sie do roboty sama albo zrezygnuj.
                    Zastanów sie też, co powiesz swoim dzieciom, gdy pójda do szkoły "Nie warto się uczyć, warto przepisac prace domową od kolegi - mozesz nic nie umieć, byle dobry stopień dostać".
                    • de_la_hoya Re: Pytanko 04.04.11, 17:08
                      niestety verdana ma rację
                      nie masz czasu to sobie daruj naukę
                      dzieci podrosną to zaczniesz się edukować
                      to już nie te czasy gdy samo posiadanie papierka coś daje, teraz trzeba mieć wiedzę a ciężko ją mieć gdy innymi się wyręcza
                      ja rozumiem, że z jednego przedmiotu możesz być gorsza i szukać pomocy ale z kilku? przy tej ilości materiału jaką można znaleźć w sieci to doktorat dało by radę napisać a Ty masz problem z materiałem z LO?
    • agwiras Re: nie typowa prośba 06.04.11, 04:30
      Gratuluję decyzji, trzymam kciuki abyś dała radęsmile naprawdę mocno te kciuki ściskam. Oby tak dalejsmile Pozdrawiam Cię serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka