omnyx25 Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:23 Witaj . Chetnie pomoge jesli bede tylko w stanie . Ja rowniez ucze sie zaocznie w LO . Wlasnie zblizam sie ku koncowi ll semestru . Pisalam prace wiec moze beda takie same jak potrzebujesz. Napisz do mnie . Pozdrawiam serdecznie . Ps. Obecnie jestem w trakcie pisania kolejnych moze beda Ci przydatne w jakis sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
okzsilip Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:27 dzieki zrobie obiad i ci napisze to popiszemy Odpowiedz Link Zgłoś
omnyx25 Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:57 okzsilip napisał: > dzieki zrobie obiad i ci napisze to popiszemy OK. Odpowiedz Link Zgłoś
okzsilip Re: nie typowa prośba 02.04.11, 16:01 omnyx i mamakacperka napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka-pl Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:29 Pomogę Ci jeśli chcesz Napisz tematy na poczte. Sama 4 lata temu kończyłam zaocznie liceum dla dorosłych mając już malutkie dziecko i wiem jak to ciężko wyrobić ze wszystkim przy dzieciach. Liceum skończyłam, maturke mam. Obecnie kończe 2 letnia szkołe policealna zaocznie kierunek Technik Administracji więc dawaj te tematy i coś zaradzimy Odpowiedz Link Zgłoś
okzsilip Re: nie typowa prośba 02.04.11, 15:51 to może tu napisze tematy chemia:praca kontrolna liczby kwantowe wiązanie jonowe i kowalencyjne hybrydyzacja jako sposób wyjaśnienia geometrycznej struktury czasteczek fizyka: Przykłady stosowania zasad dynamiki Newtona w życiu codziennym Pojęcie ruchu w historii filozofii i w naukach przyrodniczych. Skąd się wzięło w najdawniejszych czasach zainteresowanie astronomią? Orientacja na niebie. Gwiazdy i galaktyki. całkowita ilość stron w pracy maksymalnie do 4 stron (+ str. tytułowa + str. z literaturą = razem 6 stron) historia: Osiągnięcia Cywilizacyjne Ludu Starożytnego Wschodu 2b. Osiągnięcia Naukowe, Kulturowe,techniczne Starożytnej Grecji i Rzymu.indie i chiny Pomoc Dla Kuby www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci_pl/128/jakub_swierczynski.html www.xcell-center.com.pl/leczenie/leczone-choroby/autyzm.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka-pl Pytanko 02.04.11, 16:11 Do jednego przedmiotu masz po kilka tematów. Rozumiem ,że wybrać jeden z każdego przedmiotu?? A o to,że się nie nadajesz do szkoły to nawet tak nie myśl. Wkońcu wujek google nam pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
okzsilip Re: Pytanko 02.04.11, 16:53 no masz racje wujek google i ciocia wikipedia mamy dwa trzy tematy napisac z chemi i fizyki z histori wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka-pl Re: Pytanko 02.04.11, 16:57 uuu to troszke u Was przeginają w tej szkole. Przenieś się do tej którą jak ukończyłam My dostawaliśmy kilka tematów i z tego wybieraliśmy jeden z danego przedmiotu i pisaliśmy prace. Nie było tak że na przykład na chemie mieliśmy napisać 3 prace zaliczeniowe i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: Pytanko 02.04.11, 18:10 A moze napisz sama i ktos sprawdzi, bedzie to uczciwe w stosunku do nauczycieli i samej siebie, bo piszac i szukajac informacji wiecej sie nauczysz niz wkuwajac regulki, chetnie sprawdze. Zdarzalo mi sie cos tam sciagnac, ale jednak czekaja cie egzaminy i warto przysiasc. Nauka to jak wiadomo nie najlatwiesza forma zdobywania wiedzy, ale pomysl ze za kilka lat z usmiechem powiesz dalam rade, sama...i bedziesz miala naped na dalsza nauke. W googlu, i na chomiku napewno znajdziesz duzo informacji, moze i prace, ktore podrasujesz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
okzsilip Re: Pytanko 02.04.11, 19:29 aqua696 napisała: > A moze napisz sama i ktos sprawdzi, bedzie to uczciwe w stosunku do nauczyciel > i i samej siebie, bo piszac i szukajac informacji wiecej sie nauczysz niz wkuwa > jac regulki, chetnie sprawdze. > Zdarzalo mi sie cos tam sciagnac, ale jednak czekaja cie egzaminy i warto przys > iasc. > Nauka to jak wiadomo nie najlatwiesza forma zdobywania wiedzy, ale pomysl ze za > kilka lat z usmiechem powiesz dalam rade, sama...i bedziesz miala naped na dal > sza nauke. > W googlu, i na chomiku napewno znajdziesz duzo informacji, moze i prace, ktore > podrasujesz. > Powodzenia > Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka-pl Re: Pytanko 02.04.11, 19:51 Kochana musisz zacząć wierzyć w siebie i swoje możliwości. Kobieta jeśli czegoś chce to na głowie stanie a będzie to mieć Wiem po sobie. Sama zapisałam się zaocznie do LO jak mój starszy syn miał 1 rok. Zaliczyli mi poprzednie lata nauki w niedokończonym ekonomie i dali odrazu do 3 klasy maturalnej. Mój Kacper był żywym srebrem, i również jak Ty miałam pranie sprzątanie,gotowanie,małe dziecko ciągle czegoś chcące i chodzące spać koło 22. Ale postanowiłam sobie że na gminazjum nie skończe uczyłam się kiedy tylko mogłam nawet po nocach. Do tego z tego mojego zadupia jeżdżą 2 autobusy na krzyż więc cały rok jeździłam do szkoły na stopa zima nie zima. Nawet na mature "odwalona" na stopa szłam i skończyłam,zdałam maturke jak Kacper miał 2 latka. Naprawde da się. Teraz mam 2 dzieci a mimo to kończę w tym roku 2 letnia szkołe. Zobaczysz Tobie też się uda, będziesz kimś!!! A u mnie prace wyglądały w ten sposób,że wchodziłam w google wpisywałam temat i kopiowałam co się dało, trochę z tego trochę z tamtego i była praca To zaoczna szkoła więc do prac aż takiej uwagi się nie przykłada. Na egzaminy ustne na koniec semetru trzeba się uczyć to fakt, wkońcu coś powiedzieć musisz To wszystko napisałam Ci nie po to żeby ci dopiec ale w dobrej wierze,żeby Cię troszkę na duchu podnieść Pozdrawiam.Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
mamasi Re: Pytanko 03.04.11, 16:58 Kochana dasz radę, podstawa to pozytywne myślenie, a wtedy zobaczysz że wszystko się uda Napisz mi na priv czy masz juz wszystko do tych prac? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Pytanko 04.04.11, 16:06 Czy dobrze rozumiem, ze szukasz pomocy - czyli szukasz kogos, kto za Ciebie prace napisze, bo Ty nie masz czasu? Po co zapisalas sie do szkoły - bo najwyraxniej nie po to, by się czegoś nauczyć, tylko by zdobyc dyplom. Tyle,z ę dyplom tak zdobyty ma taka sama wartość i jest rownie uczciwy co kupiony na bazarze. Udziele Ci pomocy - weź sie do roboty sama albo zrezygnuj. Zastanów sie też, co powiesz swoim dzieciom, gdy pójda do szkoły "Nie warto się uczyć, warto przepisac prace domową od kolegi - mozesz nic nie umieć, byle dobry stopień dostać". Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Pytanko 04.04.11, 17:08 niestety verdana ma rację nie masz czasu to sobie daruj naukę dzieci podrosną to zaczniesz się edukować to już nie te czasy gdy samo posiadanie papierka coś daje, teraz trzeba mieć wiedzę a ciężko ją mieć gdy innymi się wyręcza ja rozumiem, że z jednego przedmiotu możesz być gorsza i szukać pomocy ale z kilku? przy tej ilości materiału jaką można znaleźć w sieci to doktorat dało by radę napisać a Ty masz problem z materiałem z LO? Odpowiedz Link Zgłoś
agwiras Re: nie typowa prośba 06.04.11, 04:30 Gratuluję decyzji, trzymam kciuki abyś dała radę naprawdę mocno te kciuki ściskam. Oby tak dalej Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś