Witam Was serdecznie
Zastanawiałam i myślałam nad tym ale dłużej nie dam rady, jest mi głupio prosić o pomoc ale jestem zmuszona - kiedyś już miałam u was wątek gdy mąż nie miał pracy otrzymałam od Was pomoc za co bardzo dziękuję.Teraz do sedna mąż ma prace z tym ze od 1,5 miesiąca chodzi tylko na 6 godzin ponieważ nie maja pracy mają wydzielony dzienny limit ile mogą zrobić by coś zarobić (pracuje na akord) wcześniej zarazbial jak byl lepszy miesiac okolo 2000zł w tej chwili przyniosl mi 1700zl z czego po oplaceniu rachunkow (nie wszystkich niestety bo nie starczyloby mi na leki do mlodszego synka i mleko)w chwili obecnej jestesmy bez grosza poporzyczalismy juz gdzie sie dalo i niemam do kogo sie zwrocic o pomoc jest to etap przejsciowy bo z tego co mowili u niego w pracy praca zacznie sie od polowy maja tak wiec w czerwcu bedzie o wiele lepiej. Mlodszy synek potrzebuje stalej opieki poniewaz ma astme i nagle napady dusznosci mamy stale leki ale i one nie zawsze pomagaja do tego mleko na recepte pomoc jaką chcialabym uzyskac to w formie środkow czystosci, pieluchy rozm 4, buciki rozm 24 i 29 takie na teraz oczywiście używane mogą być które wam zalegają a nam sie przydadza oraz ciuszkow na starszego 104/110 i ewentualnie jakby komus cos w domu zalegalo z zywnosci a z data waznosci z miłą chęcią weźmiemy bardzo prosze o odpowiedź. Dodam ze ja pracuje dorywczo tyle o ile moge dorabiam robiąc kolczyki i je sprzedaje choc o klienta trudno czasami uda sie zalapac prace typu sprzątanie i mycie okien.
Niestety nie jestem w stanie pokryć kosztów przesyłek

bo w chwili obecnej nie mam na chleb kupujemy na tzw zeszyt w wiejskim sklepie.