Dodaj do ulubionych

Proszę o POMOC dla synka !!!!!!!!!

26.07.11, 15:40
Mam 48 lat,sama wychowuje synka który ciężko choruje na nerki.Często przebywa w klinice na leczeniu.
Nie mogę podjąć pracy ponieważ opiekuję się synkiem,pobieram na niego świadczenie pielęgnacyjne.
Brakuje nam do słownie wszystkiego a najbardziej to żywności,odzieży,środków czystości.
bardzo proszę życzliwe osoby o pomoc,za wszystko będę bardzo wdzięczna.
Mój numer tel 514214856.
Bożena z synkiem
Obserwuj wątek
    • zwiatrem Re: Proszę o POMOC dla synka !!!!!!!!! 27.07.11, 15:01
      W sprawie odziezy, latwiej byloby cos organizowac, gdybys podala rozmiar, ktory syn obecnie nosi.A w jakim miescie mieszkacie?
      • monisia900 Re: Proszę o POMOC dla synka !!!!!!!!! 28.07.11, 08:15
        a tu pisalas?
        forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
        • martinka74 Re: Proszę o POMOC dla synka !!!!!!!!! 28.07.11, 09:32
          Zgłoś się do jakiejś fundacji, nie wiem np. tam gdzie są wpisy na kogo mozna odpisywac część podatku. Nawet jesli pieniedzy tam nie uzyskasz, to prosząc o pomoc i mając za sobą tą fundację bedziesz wiarygodna. W internecie jest duzo oszustów udających, że mają chore dzieci i w tej sytuacji naturalne jest, ze ludzie beda mieli watpliwosci. Pozdrawiam, zycze sil.
          • slonecznik963 Re: Proszę o POMOC dla synka !!!!!!!!! 28.07.11, 13:48
            Martinka dobrze Pani podpowiada.
            Czy ma pani orzeczenie na niepełnosprawność dla syna? jakie zasiłki pani pobiera? z jakiej pomocy np Mopsu czy Caritasu Pani korzysta?
            I co z córką?
            Jaką pomoc już Pani uzyskała bo po wrzuceniu w Google numeru telefonu wyświetlają się dziesiątki stron z prośbą ... najsmutniejsze i najdziwniejsze że mają prawie 2letnie terminy.
            • bj32 Re: Proszę o POMOC dla synka !!!!!!!!! 29.07.11, 02:37
              Dziesiątki? Mi wyskoczyło raptem 8 wyników... Fakt, że sprzed dwóch lat również i ciekawi mnie, z jakiej przyczyny ten zespół nerczycowy, bo to zazwyczaj w wyniku innych chorób jest.
              Ale Kobierzyce nie leżą na końcu świata, a we Wrocławiu da się uzyskać pomoc i z MOPS, i z caritas... Reszta odpowiedzi też nie ciekawi, bo córka teraz, jak rozumiem, ma lat 20 na przykład.
              Możesz przybliżyć swoją sytuację?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka