Dodaj do ulubionych

przedstawiam się

28.07.11, 10:43
Witam
czytam forum od jakiegoś czasu, często sama potrzebuję pomocy ale chcę też pomagać innym na ile mogę, np jakąś dobrą radą, bo sama wiele przeszłam i mam spore doświadczenia smile
mam dwóch synów, w tym jednego chorującego i aktualnie też w dole bo zostaję bez pracy, no ale dół jest po to aby z niego się wydostać, więc jakoś do przodu.
Obserwuj wątek
    • ata-07 Re: przedstawiam się 28.07.11, 20:50
      Witaj .
      I wychodź z tego doła !!!! smile
      • kc-88 Re: przedstawiam się 28.07.11, 21:10
        witam smile
        ja też jestem tu nowa (pisząc), czytam to forum już od dawna. wcześniej nie miałam możliwości pomagania, ale teraz wychodzimy na prostą i chciałabym zacząć pomagać na tyle ile będę mogła.
    • bj32 Re: przedstawiam się 28.07.11, 23:56
      Cześćsmile
      Jak się potrzebujesz wygadać, to możesz i na priv do mniesmile Nie zawsze jestem, ale wszystko czytamsmile
    • patimaksio12 Re: przedstawiam się 03.08.11, 23:21
      witaj napisałas do mnie na priw, że dojeżdzasz do pracy 30 km,a tu piszesz że nie pracujesz?
      • missmiriam1 Re: przedstawiam się 03.08.11, 23:28
        A chyba nurich o nic nie prosi na forum, więc w czym problem? Jej sprawa czy pracuje czy nie.
      • bj32 Re: przedstawiam się 03.08.11, 23:28
        Nie. Tu pisze, że "zostaje bez pracy", z czego wynika, ze jeszcze pracuje, ale od, powiedzmy, września już pracować nie będzie.
        Poza tym nie prosi o pomoc póki co, więc nie rozumiem, czemu się dzielisz prywatną wiedzą. Ma to jakiś cel?
      • aqua696 Re: przedstawiam się 03.08.11, 23:35

Patimaksio -Barbaro co sie boli?? ze ktos dojezdza czy ze nie bedzie??
        A moze ze a noz widelec otrzyma pomoc..bo nie nasmieci..i podkoloryzuje??
        • moleslaw Re: przedstawiam się 04.08.11, 07:56

Skorzystam z Twojego wątku i również się przywitam zarówno z Tobą jak i ze stałymi bywalcami smile zdarzyło mi się już coś napisać ale właściwie jestem nowa smile
          A z tą pracą to róznie bywa, szukam pracy a nie mogę iść na bezrobocie bo jestem zatrudniona ...

po prostu jestem na urlopie wych.
          forum.gazeta.pl/forum/f,63251,_MOLE_KSIAZKOWE_.html
          • nurich patimaksio 04.08.11, 09:40
            sprawę z patimaksio wyjaśniłam na gadugadu.
            kobieta czytać nie umie i stąd nieporozumienie, nie odróżniła czasu przeszłego od teraźniejszego w prostym zdaniu,
            chciałam jej pomóc bo blisko mnie mieszka a ona mnie na gg oskarża o kłamstwa, wypytuje o moje życie prywatne a przecież ja nic od niej nie chcę!
            pisze do mnie "pierniczysz jak potłuczona" poczym przyznaje że jednak nie ma racji i chce żebym się do niej telefonicznie odezwała.
            nie mam jednak na to ochoty.
            jeżeli jest ktoś normalny z podlaskiego jak najbardziej pomogęsmile
    • nurich Re: przedstawiam się 04.08.11, 09:46
      i boli mnie to strasznie, bo to ja zawsze prosiłam o pomoc i nieraz ją otrzymałam i nadal od pewnych osób otrzymuję, gdy jej potrzebuję.
      gdy ja chcę komuś pomóc, bo mam teraz w sobie tyle siły to ten ktoś na mnie wyskakuje z agresją, odzywa się niekulturalnie i mnie obraża - przykro mi się tak zrobiło że aż nie wiem jak to uczucie nazwać.
      • missmiriam1 Re: przedstawiam się 04.08.11, 10:32
        Nurich, poziom wypowiedzi tej pani to już znamy, niestety. Nie przejmuj się, nie ma czym.
        • aqua696 Re: przedstawiam się 04.08.11, 11:32
          Nurich glowa do gory, a ja zablokuj na GG.
          Dla mnie ktos bez honoru, i choc odrobiny-kruszynki zrozumienia dla innych tylko ona i jej swiat...
          Kazdego obraza, odgraza jak nie czyni czego ona oczekuje..
          I jak sama napisala mnie nie dziwi iz facet sie zwinal..nie wytrzymal...
      • bj32 Re: przedstawiam się 04.08.11, 15:46
        Nurich, nie przejmuj się. Jak będzie wypytywać, to jej powiedz, ze masz trzech kochanków i tak jesteś zajęta, ze nie masz czasu z nią gadać i z baniwink
        Myślę, że za rok asertywność będziesz miała opanowaną i nie będziesz się przejmować głębią niektórych wypowiedzibig_grin

Molesław, a ja Cię odróżniam, to co się tak nieoczekiwanie witasz?wink
    • atena12345 Re: przedstawiam się 04.08.11, 09:46
      Witam nurich, ale my sie już znamy wink
    • malgorzatazak Re: przedstawiam się 06.08.11, 22:46
      Witaj,
      ja od kilku lat tu, ale bardziej anonimowo,
      ostatnia akcja ''pomocowa'' odbija mi się czkawką,
      nakręciłam się, ale spoko smile
      Mama trójki dzieci,
      żona nie męża, który ''pojawia się i znika''smile
      Pracuję w JMD bo lubię.
      Goska