Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

01.02.12, 14:27
witam przyjme pomoc w formie zywnosci nie mam sie do kogo zwrocic poniewaz zostalam sama nagle z dziecmi - moj maz tydzien temu popelnil samobojstwo i zeszlo to na mnie nagle bardzo prosze o wyrozumialosc maz teraz w zime dorabial i jakos se radzilismy oraz piec typu koza gdyz musze sie wyprowadzac bo nie mam teraz z czego placic za najem i ide do kolezanki a tam nie ma ogrzewania mieszkam narazie w gdansku oliwa moj mail j.justin@interia.pl dziekuje
Obserwuj wątek
    • nioma Re: prosze o pomoc 01.02.12, 14:47
      Bardzo Ci wspolczuje...
      Zajrzyj tez na to forum: forum.gazeta.pl/forum/f,36576,mama_wdowa.html Tam sa osoby, ktore stracily partnerow/mezow/zony - na pewno beda mogly Ci doradzic co trzeba i jak zrobic po smierci ojca dzieci, pomoga tez wspraciem duchowym.

Na naszym forum trzeba jakos udokumentowacs woja sytuacje, skany dokumentow przeslac do moderatorki forum na adres email: bj32@gazeta.pl Dokumenty beda tylko do jej wiadomosci, nie ujawni ich na forum a jedynie potwierdzi ich otrzymanie i to, ze sytuacja jest taka jak opisalas.

Rozumiem, ze jestes sama z dziecmi: ile tych dzieci, w jakim wieku?
      Czy masz jakikolwiek dochod? Zasilek, dodatek? Moze potrzebujesz podpowiedzi co Ci sie nalezy i jak to zalatwic?
      Moze z MOPS moglabys dostac zasilek celowy na zakup opalu?
      Czy wiesz cos nt bezplatnych jadlodajni na terenie Gdanska? Bankow zywnosci? Dowiadywalas sie czy potrzebujesz pomocy w wyszukaniu takich miejsc?
    • mamba30 Re: prosze o pomoc 01.02.12, 14:49
      Po 1. skoro weszłaś na forum, należałoby się zapoznać z zasadami tu panującymi.
      Po w ub. roku pisałaś, że mąż płaci na dzieci alimenty, więc jak jest naprawdę?
      Po 3 - co to za firma Dach Bud?
    • aurinko Re: prosze o pomoc 01.02.12, 14:53
      Justyno, w internecie roi się od sprzecznych informacji, od ogłoszeń z prośbami o pomoc sprzed pół roku do ogłoszeń o szukaniu podwykonawców budowlanych, wszystko wiąże się z Twoim e-mailem i numerem telefonu. W swoich prośbach o pomoc piszesz o alimentach na dzieci, zakazie pracy (grupa inwalidzka) itd. Mogłabyś to wyjaśnić?
      Mieszkam w Gdańsku i chętnie się spotkam w celu uwiarygodnienia Twojej sytuacji.
      • bj32 Re: prosze o pomoc 01.02.12, 16:40
        Mogę też Tomasza Pietrzaka poprosić o podejście. Jest dzielnicowym w Gdańsku. Przemiły człowiek.
        • aurinko Re: prosze o pomoc 01.02.12, 16:58
          Nie tylko przemiły ale także bardzo pomocny. Tylko nie pomylił Ci się Gdańsk z Gdynią?
          • bj32 Re: prosze o pomoc 01.02.12, 18:24
            Może i pomylił. Wiem, ze nie Sopotbig_grin
            Ty go znasz? Powiedz, że posiałam jego telefon, razem z 250 innymi, jak mi poprzedni aparat szlag trafił. Pomagał mi w kilku sprawach, a ja mu nawet życzeń świątecznych nie miałam jak złożyć. Wyjątkowy człowiek. Oby takich więcej.
    • pascalgotoj Re: prosze o pomoc 01.02.12, 19:39
      wpisując w google numer telefonu wyskakują różne ogłoszenia.
      Jedno sprzątanie grobów w Gdańsku, drugie o pilnym poszukiwaniu mieszkania we francji, itd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka