andzia934
31.10.12, 13:14
Postanowilam napisac za posrednictwem forum emama,z bardzo gorącą prośba o pomoc dla samotnej matki z dwójka małoletnich dzieci.Mam córeczke w wieku 8 lat i synka w wieku 4 lat.Od 10 miesiecy jestem rozwódką,(były mąz znęcał się na demną fizycznie i psychicznie dostał wyrok 1 rok w zawieszeniu na 3 lata).Od 20 lat choruje na cukrzyce jestem osobą niepełnosprawna i posiadam z tego względu stałą rente socjalną 640zł ale z uwagi na zadłużenie mieszkaniowe komornik zajmuje mi czesc renty i na reke mam 426zl.Ojciec dzieci nieplaci wogole alimentow.
jest mi bardzo ciezko samej ze wszystkim,na chwile obecna niemam nawet kupionego obuwia dla dzieci a robi sie coraz chlodniej.Coreczka ma 129cm i numer buta 29 synek ma 94cm i numer buta 25.Brakuje nieraz nawet zywnosci i srodkow czystosci.Dlatego chcialam sie zwrocic do wszystkich ludzi o cieplym serduszku czy bylby ktos w stanie nam pomoc w jakikolwiek sposob np.obuwie zimowe ciuszki,żywnosc i srodki czystosci.W imieniu swoim jak i moich maluszkow imieniu bede bardzo gorąco wdzieczna za jakąkolwiek pomoc dla nas.z powazaniem anita