Dodaj do ulubionych

prosby na priv

15.07.13, 13:37
Dziewczyny,czy zdarza wam sie otrzymywac takie prosby?i czy zawsze je zglaszacie do moderacji,jesli dotycza np.rzeczy malych.ja np .dzis dostalam sms z prosba o doladowanie telefonu i o ile rozumiem przyslowiowy noz na gardle,to prosba ta mnie zirytowala.no i znow wyjde na chamke bez sercasmile
Obserwuj wątek
    • claudel6 Re: prosby na priv 15.07.13, 14:13
      nie, takie od czapy prośby nie.
    • bruy-ere Re: prosby na priv 15.07.13, 14:16
      Ja też dostałam dziś takiego SMS-a jak Ty, z prośbą o doładowanie.. Zapewne od tej samej osoby.
      • bruy-ere Re: prosby na priv 15.07.13, 14:16
        Dodam jeszcze, że nie wiem, jak zareagować.
        • nioma Re: prosby na priv 15.07.13, 15:18
          jak zareagowac? nijak.
          tzn jak dostaniesz maila to napisz: prosimy an forum a nie na priv, przeslij tez takie info do Blanki.
          Ja swego czasu - jak sie dużo na forum udzielałam - to dostawałam sporo takich maili ale je olewałam.
    • mond33 Re: prosby na priv 15.07.13, 17:07
      Mogę się tylko domyślać od kogo dostałyście w/w prośby ponieważ zapamiętałam akurat zaoferowanie Waszej pomocy w jednym z wątków. Uważam takie prośby za wysoko niestosowne. Ja dostałam inną. Zapewne od tej samej osoby ale nie dotyczyła już pomocy związanej z żadnymi finansami. Na szczęście. Lub na nieszczęście, bo mam odczucie a pro po pewnej sytuacji jakby kulą w płot strzelił...
      • mamatin Re: prosby na priv 15.07.13, 19:24
        ja dostaje na maila czasem,ale o żywność. odmowa pomocy skutkuje tylko na pewien czas. potem znow.
        • mawitka Re: prosby na priv 15.07.13, 20:12
          Ja dostałam taką prośbę od osoby, która już wcześniej dostała od Blanki upomnienie, bo nie byłam jedyna. Ja nic z tym nie zrobiłam. Zignorowałam, ale zniechęciło mnie to do pomagania tej osobie.
          • justyna198515 Re: prosby na priv 16.07.13, 09:49
            Ja na szczęście nie dostaje. Myślę,że każda taką próbę powinno się zgłaszać do Blanki-wypracowałyśmy jakieś zasady-a to jest jawne ich łamanie, nie wspominając,że jest to bezczelne.
            • mamatin Re: prosby na priv 18.07.13, 23:11
              ja nic nie zgłaszam i nie nagłaśniam, bo nie wiem,czy ktoś mnie chce na pare puszek mielonki naciągnąć,czy rzeczywiście go bieda za gardło złapała i wysyła maila w akcie desperacji.
              co innego,gdyby to było jakieś uporczywe nękanie mailami albo telefonami.
              • nioma Re: prosby na priv 25.07.13, 10:40
                nie sądzę, żby uczciwe były zamiary jak się prosi na priv a nie na forum...
                wiadomo, na priv nie da się zweryfikować sytuacji więc...
                • mamatin Re: prosby na priv 26.07.13, 01:48
                  u mnie chodzilo o osoby zweryfikowane na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka