5osobowarodzina
11.10.13, 13:20
Witam mamy razem z mężem po 32 lata i trójkę wspaniałych dzieci 2 córeczki w wieku starsza 5 lat poszła do szkoły młodsza ma 2 latka i jeszcze syn który ma 8 lat
nie korzystamy z żadnej pomocy MOPS ani CARITAS nie mamy zapomogi mąż tylko pracuje i dorabia po znajomych aby było lepiej znależliszmy się mam taką nadzieję tylko w przejściowej sytuacji i niedługo to wszystko nadrobimy
ja dorabiam jak mogę chodzę od czasu do czasu i posprzątam mieszkania nie za wielkie sumy tylko aby obie strony były zadowolone z wykonanej pracy .
2 dzieci starszych dzieci chodzi do szkoły z młodszą jestem na co dzień w domu chyba że mam pracę wtedy proszę mamę aby na parę godzin zajeła się nią ale niestety mama też choruje i czeka na operację torbiela kolana i czasem też nie może się zająć
Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc a zależało by nam najbardziej na jedzeniu o dłuszśej dacie przydatności oraz środki czystości
będziemy bardzo wdzięczni za okazane nam serce ja mogę w rewanżu posprzątacz w mieszkaniu mąż też może upśątnąć piwnicę garaż strych
Niestety nie mam żadnych dokumentów aby przedstawić wam sytuację naszą w której się znaleszliszmy ale można przyjechacz do nas do domu mieszkamy w warszawie
Dziękuję za Poświęcony mi czas i dziękuję