Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc

08.05.17, 13:17
Witam.zostalam sama z 2 malych dzieci poniewaz maz jest w zk. Nie wiem juz gdzie szukac pomocy a brakuje mi na zycie i oplaty. Zostalam takze z dlugami meza. Nie moge isc do pracy bo mlodsza corka jest za mala poza tym obliczajac koszty jakie musialabym poniesc z oplaceniem opiekunki to nie zostalo by mi nic z wyplaty. W mopsie kaza mi podac meza o alimenty na czas odsiadywania tylko ze jak go podam to jak wyjdzie to razem bedziemy musieli splacac to wszystko bo on sam nie da rady. Fundusz postpenitencjarny pomaga tylko przez 3 mies do momentu zalatwienia pomocy z mopsu.
Obserwuj wątek
    • renata.36 Re: Prosze o pomoc 09.05.17, 17:52
      MOPS dobrze ci radzi.Podaj męża o alimenty. Zapewne bierzesz w MOPSie rodzinne, 500+ i jakies zapomogi? Przeczytaj zasady funkcjonowania tego forum i odpowiedz na pytania.To podstawa.
      • renata.36 Re: Prosze o pomoc 11.05.17, 19:22
        Juz nie jest pomoc potrzebna?
    • julex03 Re: Prosze o pomoc 27.06.17, 09:48
      Czy mogłabym wysłać pani pluszaki dla córeczek?? Są one w bardzo dobrym stanie - praktycznie nieużywane. Jestem z Trójmiasta, pomorskiego. Poproszę o szczegółowy adres zamieszkania, to szybko się tym zajmę. wink Życzę pani dużo szczęścia w dalszym życiu i życzliwości ze strony innych ludzi.
      • patrycja0523 Re: Prosze o pomoc 27.06.17, 10:23
        Chetnie prosze podacemail albo jakis inny kontakt to dam adres
        • julex03 Re: Prosze o pomoc 29.06.17, 22:01
          julex03@gmail.com to moj email smile dziekuje bardzo
    • 1gunia1 Re: Prosze o pomoc 13.07.17, 11:22
      Witaj, w jakim wieku masz dzieci? mam trochę rzeczy- ubrań, butów, zabawek po moim synku. Jeśli jesteś zainteresowana napisz aaklo@poczta.fm
    • barbra25 Re: Prosze o pomoc 19.07.17, 08:33
      W jakim wieku są dzieci? Chcę pomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka