zine.af Re: Oddam poduszkę do karmienia, Wawa 20.11.04, 23:06 Z chęcią przyjęłabym podusię,nie jestem jednak z W-wy,ale jestem w stanie pokryc koszty przesyłki.Proszę o mozliwie szybki kontakt na adres gazetowy badź zine.af@interia.pl,pozdrawiam goraco,Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
izagrab Re: Oddam poduszkę do karmienia, Wawa 21.11.04, 22:34 Witam Jezeli moja poprzedniczka nie zdecyduje sie przyjac tej poduszki to ja ja chetnie przyjme. Mieszkam w Warszawie i wkrotce bede potrzebowala poduszke i wiele innych rzeczy dla mojego dziecka. Jestem studentka i nie wiem jak dam sobie rade po urodzeniu dziecka, dlatego tez kazda rzecz mi sie przyda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kseniax Re: Oddam poduszkę do karmienia, Wawa 21.11.04, 23:23 Do izygrab: wyslę Ci maila. Do zine.af : przepraszam, ale nie mam za bardzo czasu by iść na pocztę, a izagrab jest z Wawy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kseniax Do izagrab 23.11.04, 14:59 Dlaczego się nie odezwałas? Mam rozumieć, że nie chcesz już poduszki? Odpowiedz Link Zgłoś