Dodaj do ulubionych

Dam prace - warszawa-ursynów

14.02.05, 12:13
Witam, szukam kogoś do sprzątania raz w tygodniu ( na razie ) - rano. Płacę
50 zł ( tyle płaciłam ukraince ). Nie obchodzi mnie czy komuś zajmie
wykonanie pracy 3h czy 10. Wszystko zależy od tępa pracy. Ja swoje mieszkanie
sprzatam tak na super w ok 4h. Myślę że inni też są w stanie w takim tępie.
Uprzedzam że jestem wymagająca, ale nie gryze. Czekam na zgłoszenia pod
meilem arwena_11@wp.pl.

A warunek podstawowy - osoba niepaląca

Pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • karinka21 ja chcę, ja chcę!!! 14.02.05, 19:23
      marta czemu nie mieszkamy bliżej siebie??
      • arwena_11 Re: ja chcę, ja chcę!!! 14.02.05, 19:39
        Cześć Karinka
        Ja też żałuję. Nawet nie wiesz jak bardzo. Mam tylko nadzieję że spotkamy się
        na wakacjach. Niedługo wyślę ci paczkę, bo mam dostać od Kasi ubranka dla wiki<
        Buziaki.
        • takandrynka W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 20:26
          Szok...ale mila wiadomosc na koniec dnia...nie ma bezrobocia, nikt nie
          potrzebuje pracy dorywczejsmile
          Ale milosmile
          Tez mialabym prace...ale zwiazana z kompem, pisaniem...ale skoro w Warszawie
          nie ma chetnych to pewnie i w Gdansku nie bedziesmile Musze sie zastanowic nad
          stawkasmile
          • anjaa13 Do takandrynki 14.02.05, 20:46
            napisalam do Ciebie na priv pytanie
            • takandrynka Re: Do takandrynki 14.02.05, 20:58
              nie odpowiada pocztasad a masz GG?
              Moje GG 88484
              • takandrynka Anja 14.02.05, 21:35
                Udalo sie wejsc na pocztesmile odpisalam
          • ajlii Re: W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 21:29
            Zacytują wypowiedź mojego Męża dotyczącą Twojego postu:
            "Zamieszczę ogłoszenie na forum: Przyjmę panienki do burdelu od zaraz - jeśli nikt się nie zgłosi, to znaczy ze nie ma bezrobocia...?"

Takadrynko - ta odpowiedź skierowana jest DO CIEBIE (nie do osoby oferujacej tu pracę). Moim zdaniem na ludzką głupotę można odpowiedż tylko na tym samym poziomie... nawet jeśli trzeba się do niego zniżyć...
            • takandrynka Re: W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 21:33
              Ajlii...ok...ale wez pod uwage, ze jesli ktos twierdzi ze nie chce otrzymywac
              pomocy finansowej za nic, ze woli zarobic w jakis sposob...to czemu,jesli jest
              okazja nikt tej pracy nie potrzebuje.
              Przepraszam-ale do mnie przyklad z agencjami towarzyskimi nie przemawia.
              • ajlii Re: W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 21:50
                Dobra, poniosło mnie... przepraszam...

Dlaczego nie ma odpowiedzi...? Moim zdaniem:
                1. temat pojawił się dzisiaj po godz. 12 - nie każdy ma stały dostęp do internetu, a nawet jeśli to nie spędza 24 godzin na dobę przed monitorem.
                2. małe dzieci, których nie ma z kim zostawić na te 4 godziny + dojazd (można poprosić osobę oferującą pracę o pozwolenie na zabranie dzieci, ale przecież ona nie musi się zgodzić)
                3. ludzie chcą pracy - co się wiąże z umową, składkami ZUS i emerytalnymi; nie każdemu taka forma pracy dorywczej odpowiada. Wierzę że osoba oferująca jest uczciwa, ale obawa iż nie dostanie się zarobionych pieniędzy np. z powody niedokładnego przetarcia kurzu pozostaje - pracownika nie chroni tu niestety kodeks pracy itp.
                4. Ofert sprzątania jest bardzo dużo - dobrą fuchą jest praca w firmie sprzątającej: umowa, stała stawka za godzinę, praca w nocy - można np. dzieci zostawić z mężem lub rodzicami (w dzień nie zawsze jest to możliwe).
                5. inne osobiste wzgledy - dam tu swój przykład: z pewnych względów przeszłam niedowład prawej dłoni, po rechabilitacji w dużej mierze odzyskałam sprawność, ale nie taką jak wcześniej (a w moim zawodzie to bardzo istotne). Obecnie nie pracuję, choć chętnie podjełabym się pracy, ale żadna obciążająca dłonie nie wchodzi w grę - we własnym domu mam problem z umyciem okien czy wypraniem dywany, przeniesieniem cięższego przedmiotu. Nie osądzaj więc ludzi, nie znasz powodów jakie nimi kierują...
                • takandrynka Re: W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 22:00
                  Ajlii, nie osadzam ludzi, naprawde nie osadzam-a to chyba moze potwierdzic
                  kilka osob na tym forum.
                  Dalam po prostu przyklad - a nie wszystkich interesuje (wbrew pozorom) praca
                  legalna. Sa tez osoby chcace dorobic w ten sposob - i ok.
                  Ale nie widze powodu, aby ten temat tak rozstrzasac na forum. Tym bardziej, ze
                  nie jestesmy na forum o pracy.
                  Pozdrawiam serdecznie, zyczac wszystkiego najlepszego w Dniu Świętego
                  Walentegosmile W dniu swieta milosci i zrozumieniawink
                  • ajlii Re: W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 22:04
                    Nawzajem smile

Ps. odebrałam Twój post jako kpinę i stąd ta dyskusja... ale faktycznie, skończmy już to smile
                    • takandrynka Re: W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 22:28
                      Ajlii, przepraszam-nie zrozumialysmy siesmile To nie bylo moim zamiarem,
                      naprawdesmile Prosze o uśmiechsmile
                      • ajlii Re: W Warszawie nie ma bezrobocia!!! 14.02.05, 22:58
                        dla Ciebie smile))))))))))))))
        • sion2 o rany Marta..... nie na temat 14.02.05, 20:56
          to ty nie dostałaś tych ubranek jeszcze? to gdzie one są?!
          ja zwariuję.... nie mogę....
    • ajlii Re: Dam prace - warszawa-ursynów 14.02.05, 21:32
      piszę na priv...
    • kolunia1 Re: Dam prace - warszawa-ursynów 15.02.05, 11:22
      Witaj już gdzieś dalej pisałam w imieniu swojej przyjaciółki, godnej polecenia,
      szuka pracy w Wawie, jest studentką SGGW, na pewno jest zainteresowana, jest
      dokłądna i szybka,wiec pewnie byście się dogadały, jeśli jesteś zainteresowana
      daj znać n a moje gg,podam Ci jej nr telefonu>Pozdrawiam gg;3363952
      • arwena_11 nieaktualne 15.02.05, 20:01
        Witam, zgłosiła się jedna osoba do pracy i ona ją dostała. Mam nadzieję że się
        dogadamy i będzie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka