demika 16.04.05, 21:41 Oddam wózek uniwersalny(głęboki+spacerówka),używany,stan dobry.Może komuś się przyda.Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katse Re: Oddam wózek Warszawa 16.04.05, 21:42 dondon organizowala pomoc w Wawie dla mlodziutkiej mamy poki sie moderatorka nie odezwie prosze zarezerwuj ten wozek dla nich. Dzieki K Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Oddam wózek Warszawa 17.04.05, 11:34 lea, czy Laura ma wozek?? bo jesli tak to te rezerwacje trzeba zwolnic. K Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Oddam wózek Warszawa 17.04.05, 12:15 Laura, ma już wózek -wyjedzie do Warszawy PKP ze Szprotawy Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia444 Re: Oddam wózek Warszawa 17.04.05, 12:16 WITAM.JESLI OFERTA JEST NADAL AKTUALNA TO BARDZO PROSZE O POMOC.MOJA ZNAJOMA NIEDŁUGO RODZI A JEST W TRAGICZNEJ SYTUACJI.IWONA MA ZALEDWIE 18 LAT I POCHODZI Z WIELODZIETNEJ RODZINY(8 RODZENSTWA).OJCIEC DZIECKA RÓWNIEZ MŁODY CHŁOPAK DOPIERO KOŃCZY SZKOLE ŚREDNIA.BŁAGAM POMÓŻCIE IM.JA ROBIE CO MOGE RZEBY COS UZBIERAC I WESPRZEC ICH.JA WIEM ZE MOZESZ POMYSLEC ZE TO BYLO NIEODPOWIEDZIALNE Z ICH STRONY ZWLASZCZA GDY ZNAJDUJA SIE W TAK TRUDNEJ SYTUACJI FINANSOWEJ ALE WIEM ROWNIEZ ZE MALENSTWO ROSNIE W BRZUSZKU IWONY MA 2 RACZKI,2 NOŻKI I MALUTKA GŁOWKE I TERAZ GADANIE O NIEODPOWIEDZIALNOSCI NIC NIE POMOZE.MOJ MAIL MALGOSIA444@GAZETA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a do malgosi 17.04.05, 12:21 malgosi proszę jezeli możesz podaj mi jakieś namaiary na priva, postaramy się pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: do malgosi 17.04.05, 17:37 Laura ma tez juz wozek uniwersalny na poczatek, ja dojedzie ten ze Szprotawy a nikomu u niej na oddziale sie nie przyda to pewnie ten sie zwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re:wózek oddam 17.04.05, 20:22 Przykro mi ale ogłoszenie już nieaktyualne. Odpowiedz Link Zgłoś