saba76 19.06.05, 18:54 bluzeczke biala ,granatowoa spudniczke -czyli strój galowy moze ktoś ma , najbardziej potrzebuje spudniczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex05012000 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 19.06.05, 22:37 podaj wymiary i rozmiar na: poniatowska-bylina@wp.pl - maria Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 20.06.05, 15:23 i skad jestes i czy moze byc czarna spodnica Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 21.06.05, 08:44 przepraszam za nie odpowiadanie ,ale mislma pewne problemy corka nosi rozmiar 122 owszem ,glownie chodzi o spodniczke, bluzeczke z krótkim rekawem biala ma ,wiec na wrzesien starczy. a potem mam nadzieje sytuacja odwruci sie i bede mogla wyskrobac coś na bluzeczke. Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 21.06.05, 09:41 saba, poszperam w wielkiej szufladzie gdzie trzymam niechodzone rzeczy Oli, ale ona ma teraz ten sam rozmiar - 122-128, więc nie wiem czy znajdę, a zamiast spódnicy nie może być np jeansowa jasnoniebieska gładka princeska? napisz na priva - pozdrawiam serdecznie maria Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 22.06.05, 12:46 trudno - nic na siłe udalo mi sie kupic na przecenie sweterek ,moze i uda sie spudniczke ,albo uszyje tylko wzor... Odpowiedz Link Zgłoś
misieka Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 22.06.05, 21:46 Saba! Jutro poszukam, bo to przecież i tak na wrzesień. Moja 8-latka nie mogła sie wcisnąć w granatową spódniczkę, ale rzeczywiście ostanio trochę przytyło dziewczę. ja mam podobny problem, bo poszukuję czarnej na rozpoczecie 3-ciej klasy. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 22.06.05, 21:50 Aniu, ja mam czarna w gumke plisowana taka na twoja corke. Tylko nie wiem, czy ona by chciala plisowana? Bo wiesz, dziewczeta w tym wieku, to juz takie modniejsze chca Napisz w razie co. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
misieka Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 24.06.05, 00:54 Witaj, Aniu! Kasia zrobiła sie owszem wybredna, ale nie marudzi strasznie. Nie narzeka, ze nie ma jakichś tam dzwonów. Za to dobiera wsio kolorystycznie. Michał, choć młodszy, zaczął wybrzydzać, gdy mu daję podkoszulek z jakimś hipciem czy słoniem-chłopaki się będą śmiali...albo koszulę dżinsową lub flanelową zamiast swetra-też nie, bo ma kołnierz, a to oznaka eleganckiego ubrania, w tym żołnierze nie chodzą...takie tam... Dobrze, ze Jędrek nie rządzi się jeszcze, choć i on słucha, notuje... Pozdrówka dla rodzinki!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 25.06.05, 17:35 Aniu napisalma na prv serdecznie dziękuje moja córa to totalny nie jadek- waga w wieku 6lat to maksymalnie 15kg- w lipcu idzemy na bilans , wzrost to ona ma... tylko nie wiem po kim bo mama mala a tato średni, chyba ,że po dziadkach nie moge na bierzaco odpowiadać na posty- bo mamy tylko modem- troszke trzeba zaoszczędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
misieka Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 24.06.05, 00:46 Saba! Znalazłam 2 spódniczki granatowe, jedna z gumką, druga na pasku, nie ma rozmiarów, ale powinny być dobre (najwyzej troche wszyjesz w pasku-ja tak robiłam). Spróbuję coś jeszcze wyszukać, bo panna moja-kiedyś wieeelki niejadek, zaczęła mi strasznie jeść i choc nie jest gruba, to nabita, wyrosła z wielu rzeczy. Podaj na priv. namiary -swój adres, to wyślę w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam! Ania, mama trójeczki Odpowiedz Link Zgłoś