Dodaj do ulubionych

przyjme dla coreczki 6lat

19.06.05, 18:54
bluzeczke biala ,granatowoa spudniczke -czyli strój galowy
moze ktoś ma , najbardziej potrzebuje spudniczki.
Obserwuj wątek
    • alex05012000 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 19.06.05, 22:37
      podaj wymiary i rozmiar na: poniatowska-bylina@wp.pl - maria
      • dondon Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 20.06.05, 15:23
        i skad jestes i czy moze byc czarna spodnica
        • saba76 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 21.06.05, 08:44
          przepraszam za nie odpowiadanie ,ale mislma pewne problemysad

corka nosi rozmiar 122

owszem ,glownie chodzi o spodniczke, bluzeczke z krótkim rekawem biala ma ,wiec
          na wrzesien starczy. a potem mam nadzieje sytuacja odwruci sie i bede mogla
          wyskrobac coś na bluzeczke.
          • alex05012000 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 21.06.05, 09:41
            saba, poszperam w wielkiej szufladzie gdzie trzymam niechodzone rzeczy Oli, ale
            ona ma teraz ten sam rozmiar - 122-128, więc nie wiem czy znajdę, a zamiast
            spódnicy nie może być np jeansowa jasnoniebieska gładka princeska? napisz na
            priva - pozdrawiam serdecznie maria
            • saba76 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 22.06.05, 12:46
              trudno - nic na siłe
              udalo mi sie kupic na przecenie sweterek ,moze i uda sie spudniczke ,albo
              uszyje smile tylko wzor...
              • misieka Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 22.06.05, 21:46
                Saba!
                Jutro poszukam, bo to przecież i tak na wrzesień.
                Moja 8-latka nie mogła sie wcisnąć w granatową spódniczkę, ale rzeczywiście
                ostanio trochę przytyło dziewczę.
                ja mam podobny problem, bo poszukuję czarnej na rozpoczecie 3-ciej klasy.

Ania

• szani38 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 22.06.05, 21:50
                  Aniu, ja mam czarna w gumke plisowana taka na twoja corke. Tylko nie wiem, czy
                  ona by chciala plisowana? Bo wiesz, dziewczeta w tym wieku, to juz takie
                  modniejsze chca wink
                  Napisz w razie co.
                  Pozdrawiam
                  Ania
                  • misieka Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 24.06.05, 00:54
                    Witaj, Aniu!

Kasia zrobiła sie owszem wybredna, ale nie marudzi strasznie. Nie narzeka, ze
                    nie ma jakichś tam dzwonów. Za to dobiera wsio kolorystycznie.

Michał, choć młodszy, zaczął wybrzydzać, gdy mu daję podkoszulek z jakimś
                    hipciem czy słoniem-chłopaki się będą śmiali...albo koszulę dżinsową lub
                    flanelową zamiast swetra-też nie, bo ma kołnierz, a to oznaka eleganckiego
                    ubrania, w tym żołnierze nie chodzą...takie tam...
                    Dobrze, ze Jędrek nie rządzi się jeszcze, choć i on słucha, notuje...

Pozdrówka dla rodzinki!!!

Ania
                    • saba76 Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 25.06.05, 17:35
                      Aniu napisalma na prv
                      serdecznie dziękuje
                      moja córa to totalny nie jadek- waga w wieku 6lat to maksymalnie 15kg- w lipcu
                      idzemy na bilans , wzrost to ona ma... tylko nie wiem po kimsmile bo mama mala a
                      tato średnismile, chyba ,że po dziadkach

nie moge na bierzaco odpowiadać na posty- bo mamy tylko modem- troszke trzeba
                      zaoszczędzić.
              • misieka Re: a dokładnie jaki rozmiar??? 24.06.05, 00:46
                Saba!

Znalazłam 2 spódniczki granatowe, jedna z gumką, druga na pasku, nie ma
                rozmiarów, ale powinny być dobre (najwyzej troche wszyjesz w pasku-ja tak
                robiłam). Spróbuję coś jeszcze wyszukać, bo panna moja-kiedyś wieeelki
                niejadek, zaczęła mi strasznie jeść i choc nie jest gruba, to nabita, wyrosła z
                wielu rzeczy.

Podaj na priv. namiary -swój adres, to wyślę w przyszłym tygodniu.

Pozdrawiam!

Ania, mama trójeczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka