biedrona777 20.06.05, 08:59 Moj synek zachorowal na grasice i dstaje leki dozylnie w szpitalu ale oprocz tego potrzebuje jeszcze FERRUM LEK ESPUTICON CEBION moze ma ktos z tych lekow juz nie potszebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria_rosa Re: lekarstwa! 21.06.05, 07:05 A co to za lek? Nie dostaje w szpitalu tego? pozdrawiam serdecznie i życzę synkowi szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona777 Re: lekarstwa! 21.06.05, 11:09 Dostaje lekarstwa dozylnie w szpitalu a reszte musze kupic waptece Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow Re: lekarstwa! 21.06.05, 11:22 Ferrum lek to żelazo -podawane przy niedokrwistośći(anemi).Esputicon jest na kolki a cebion to poprostu witamina c w kroplach. Ja mam ok 1/4 butelki ferrum i esputicon więc wyślę. Ważne jest natomiast aby dawki ferrum się zgadzały-napisz mi na priv jaki lekarka Ci zapisała. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: lekarstwa! 22.06.05, 01:24 popros szpital o wypisanie recepty wykup a potem zloz fakture z danymi dziecka do NFZ podczas pobyty w placowce zdrowia pacjent powinien wszystkie leki otrzymac za darmo w szpitalu-niewolno wnosic zewszad-wiem ze jest to lamane.. Odpowiedz Link Zgłoś