Dodaj do ulubionych

buty dla chłopca 35

25.08.05, 16:54
Czarne lakierki w dobrym stanie , żaden ostatni krzyk mody ale do szkolnego
stroju galowego jak znalazł. Dorota z Krakowa ( nie piszcie na gazetowy , bo
rzadko sprawdzam)
Obserwuj wątek
    • maria_rosa Re: buty dla chłopca 35 25.08.05, 20:04
      No to gdzie?
      • dwoda Re: buty dla chłopca 35 26.08.05, 14:59
        Po prostu tutaj .Nie ma chyba przeszkód w podaniu adresu mailowego przez
        osobe , która jest zainteresowana , a nie przeze mnie . Chcę uniknąć sytuacji ,
        gdy skrzynka pocztowa pełna jest maili ale większość z zainteresowanych nie
        chce podać swojego nicku jaki posiada na forum . To chyba nic zdrożnego . że
        chce wiedzieć kto jest zainteresowany ofertą , mam juz dość jak większość mam
        po wielu aferach.Przecież jeśli ktoś zainteresowany zgłosi się tutaj i poda
        swój adres to się z nim skontaktuję . Z moich doświadczeń wynika , że często
        mamy , które ,,mają coś na sumieniu" odpisują bezpośrednio na priv aby na forum
        nie pozostawiać po sobie śladu. Przepraszam , że tak rozwlekle tłumaczę ale
        skoro już pytanie padło.... Oferta aktualna. Dorota
        • justinka_27 Re: buty dla chłopca 35 26.08.05, 17:35
          jeśli aktualne, chętnie bym więła dla mojego najstarszego, bo na koniec roku
          wystąpił w stroju galowym i adidasach, dziwacznie to wyglądało, ale to jedyne
          buty jakie miał. Na początek roku też nie udało i nie uda się kupić, bo
          ważniejsze były te całe wyprawki niż to w czym wystąpi na rozpoczęcie roku sad
          Pozdrawiam
          Justyna
          • dwoda Re: buty dla chłopca 35 01.09.05, 20:17
            Marysiu , buty i tornister w drodze , pozostałe wiadomości na priv. Dorota
            • babcia_marysia Re: buty dla chłopca 35 01.09.05, 20:28
              Dorotko odbierz poczte
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka