dwoda 25.08.05, 16:54 Czarne lakierki w dobrym stanie , żaden ostatni krzyk mody ale do szkolnego stroju galowego jak znalazł. Dorota z Krakowa ( nie piszcie na gazetowy , bo rzadko sprawdzam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwoda Re: buty dla chłopca 35 26.08.05, 14:59 Po prostu tutaj .Nie ma chyba przeszkód w podaniu adresu mailowego przez osobe , która jest zainteresowana , a nie przeze mnie . Chcę uniknąć sytuacji , gdy skrzynka pocztowa pełna jest maili ale większość z zainteresowanych nie chce podać swojego nicku jaki posiada na forum . To chyba nic zdrożnego . że chce wiedzieć kto jest zainteresowany ofertą , mam juz dość jak większość mam po wielu aferach.Przecież jeśli ktoś zainteresowany zgłosi się tutaj i poda swój adres to się z nim skontaktuję . Z moich doświadczeń wynika , że często mamy , które ,,mają coś na sumieniu" odpisują bezpośrednio na priv aby na forum nie pozostawiać po sobie śladu. Przepraszam , że tak rozwlekle tłumaczę ale skoro już pytanie padło.... Oferta aktualna. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
justinka_27 Re: buty dla chłopca 35 26.08.05, 17:35 jeśli aktualne, chętnie bym więła dla mojego najstarszego, bo na koniec roku wystąpił w stroju galowym i adidasach, dziwacznie to wyglądało, ale to jedyne buty jakie miał. Na początek roku też nie udało i nie uda się kupić, bo ważniejsze były te całe wyprawki niż to w czym wystąpi na rozpoczęcie roku Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: buty dla chłopca 35 01.09.05, 20:17 Marysiu , buty i tornister w drodze , pozostałe wiadomości na priv. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś