Dodaj do ulubionych

likwidacja sklepu z butami W-wa ul.Belgradzka 44

17.10.05, 15:34
Dziewczyny, jak w temacie.
Właśnie kupiłam synowi 3 pary butów za 70 zł ( na zimę, wiosnę i lato ). Buty
są w cenie od 15- do 50 zł. Każdy może coś wybrać. Zwłaszcza w Małych nr 20-
24. Buty są dobrych firm.
Może komuś sie ta informacja przyda. Nie jest to reklama sklepu.
Dojazd stacja metra Natolin
Obserwuj wątek
    • mamaroksany Re: likwidacja sklepu z butami W-wa ul.Belgradzka 17.10.05, 15:43
      buuuu ja potrzebuję jakieś adidaski na rzepy dla dziewczynki najlepiej w różu bo
      dostała dresik na urodzinki a nie ma butków, szkoda ze to nie w Gdańsku buuuuuuuu
    • aqua696 Re: likwidacja sklepu z butami W-wa ul.Belgradzka 17.10.05, 16:19
      moze podaj mama jakie sa miejwiecej butki, dla starszych dzieci czy tez sa moze
      dla mam
      pozdrawiam
      • arwena_11 Re: likwidacja sklepu z butami W-wa ul.Belgradzka 17.10.05, 19:21
        Butki są różne, dla mam też ale tu ceny nie tak atrakcyjne ( ok 150 zł po
        przecenie z 300 )Są buciki zimowe i letnie. Najwiekszy wybów w nr 19-23. Dla
        większych dzieci ciężej dobrać zwłaszcza zimowe ( są dziewczece kozaki po 50
        zł ). Jest dużo sandałów i komunijnych zarówno dla chłopca jak i dziewczynki.
        Przejściowe raczej w małych rozmiarach. W większych ( 28-35 ) trzeba mieć farta
        zeby coś trafić. Ale wyprzedaż trwa już kilka dni, więc wybór z dnia na dzień
        mniejszy.
        • aga_wa1 Re: likwidacja sklepu z butami W-wa ul.Belgradzka 20.10.05, 15:17
          zart????
          tam te okropne tenisówki na wf sa po 20 zł po przecenie..........
          akurat dwa razy tyle co w marketach..........
          • maria_rosa Re: do aga_wa1 20.10.05, 21:50
            Aga, jak ci nie odpowiada jakość to rozumiem.
            Ale Arewna chciała dobrze, nie jej też oceniać jakie są w markecie i jakiej
            jakości a jakie też w tym sklepie.
            Troszkę powściągliwości proszę....
            pozdr.
            • aga_wa1 Re: do aga_wa1 21.10.05, 10:39
              ale mi sie dostało..smile)))
              rzeczywiscie reakcja troche moze emocjonalna..ale po wizycie w tym sklepie
              (mieszkam obok) wyszlam straaasznie zdegustowana.wielgachny napis ceny hurtowe
              a w srodku...wielkie ..no nic.
              obrzydliwe kapcie i klapki basenowe w horendalnej cenie-w/w tenisówki niestety
              te same co w marketach.
              pomyslalam sobie ze to staly numer -jak ktos mieszka na Kabatach to kazda
              wyprzedaz mozna mu wcisnac (aha a sklep to wlasciwie natolin, a dla malych
              dzieci rzeczywiscie stal tam jakis rzadek tyle ze w "bałaganie".
              ps2 to moje subiektywne opinie-i tylko opinie, nie "świnta prawda"smile))
          • arwena_11 Re: likwidacja sklepu z butami W-wa ul.Belgradzka 21.10.05, 07:55
            NIe pisałam o teńsówkach, ale o normalnych butach. Bartków za 30 zł dla małego
            dziecka nie dostaniesz nigdzie. Poza tym nikt ci nie każe kupować. Ja tam
            kupiłam dzieciom buty i jestem zadowolona. Myślę że ktoś może skorzystać,
            zwłaszcza z rocznym-dwuletnim dzieckiem, bo rozmiarów 20-23 jest jeszcze duży
            wybów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka