justyna.sopuch 29.12.05, 18:07 Potrzebuję ciśnieniomierz najlepiej elektroniczny. Jestem z Wrocławia, nie moge chodzic do przychodni, gdyz całaą ciążę musze leżeć w łóżku, a pożyczyć też nie mam od kogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_ricardo Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 29.12.05, 18:55 Przeciez o to samo juz prosilas niedawno Odpowiedz Link Zgłoś
kassienkak1 Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 29.12.05, 19:03 popros aby pielegniarka srodowiskowa przychodziła do ciebie codziennie.Ja niestety nie posiadam cisnieniomierza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 29.12.05, 19:19 Szlak mnie normalnie trafia... Twój poprzedni post: "Witajcie. Potrzebuję ciśnieniomierz najlepiej elektryczny. Jestem w ciąży i nie stać nas na dodatkowe wydatki. Jest to pilna sprawa gdyż zdrowie mojego maleństwa jest zagrożone. Bardzo proszę o pomoc. I nie gańcie mnie za to że proszę o cokolwiek bo chyba po to jest to forum. Więc jeśli ktoś może to naprawdę byłabym wdzięczna. Jestem z Wrocławia." Życie Twojego dziecka jest zagrożone, a Ty uważasz że ciśnieniomierz (rzekomo dla jego ratowania) to zbędny wydatek???? To po co Ci wogóle dziecko, przecież to same "zbędne" wydatki. Kurde, jak życie mojego dziecka było zagrożone, to za ostatnie pieniądze wykupiłam przepisane leki - nie licząc ile zostanie nam na życie do wypłaty męża. Mimo że mogłam napisać na forum prośbę te leki, może za kilka dni, tygodno ktoś by je przysłał. A potem też grzecznie leżałam w szpitalu, nie patrząc ile dziennie tracę (miałam kiepską umowę o pracę) - tylko modliłam się żeby żyło, nawet gdybym miała wogóle stracić pracę. Nie wiem czy chcesz tu kogoś na "litość" czy co, ale mam wrażenie że ten ciśnieniomiesz wcale nie jest Ci tak niezbędny. Albo na serio jesteś taka oszczędna. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 29.12.05, 19:53 cześć zwykły na pompkę i najskuteczniejszy jest na każdym rynku w każdym mieście cena od 10zł-25zł zależy od miasta (czasem sa ruskie za mniej), wyslij męża niech kupi,no nie ma siły tzreba wyskubać na to Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 29.12.05, 20:44 Oj tak) Ja mam taki ciśnieniomierz, zwykły, z pompką, leży sobie i miejsce grzeje. Nie ma gwarancji ale mierzy ciśnienie lepiej od tych z wyższej półki) Zamienić na coś mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 29.12.05, 20:55 Ja jestem niezastąpiona???? Za co mnie tak karzesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 30.12.05, 09:07 jak pisała cruella najlepsze są zwykłe z pompką dają najbardziej dokładny wynik moja mama ma taki elektroniczny ciśnieniomierz brauna i kiedy jestem u Niej i mierzę sobie ciśnienie to za każdym razem mam inne (( a do tego podczas mierzenia ciśnienia zawsze trzeba być w tej samej pozycji tzn. pozycja siedząca, jakieś dziwne ułożenie rąk, nogi nie mogą być skrzyżowane... to jakieś chore jest a i tak wynik ma taką tolerancję błędu ... kupowanie elektronicznego ciśnieniomierza to wyrzucenie piniędzy w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: POTRZEBUJĘ CIŚNIENIOMIERZ 30.12.05, 09:42 Dziewczyny, pewne rzeczy chyba należy przemilczeć. Naprawdę szkoda nerwów. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: cruella:) 30.12.05, 12:40 Przecierz nie miałm na mysli nic złego poprostu zgadzam sie z Toba ze takie własnie ciśniomirze sa najlepsze Mam nadzieje ze Cie nie uraziłm jesli tak to przepraszam ,ale naprawde nie miałm złych intecjii mowiąc to do Ciebie -ze jestes nie zastapiona Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: hehehe 31.12.05, 10:48 zgadzam sie z wami ,ze taki ciśnieniomierz jest dokladniejszy ,ja mam ruski i jest naprawde super, tylko fakt faktem jak mie "zmyje" ciśnienie wraz z pulsem nie takim toi samemu cięzko zmierzyć,a jeszcze przeliczyć puls- ale da sie Odpowiedz Link Zgłoś