miszalina 05.01.06, 00:12 Mam troszkę ciuszków po moim synku - raczej tych mniejszych (56-86) - większe (aktualne, ale wyrośnięte wydaję na bieżąco. A może ktoś wie kto takiej pomocy potrzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mircea napisz do mamcianatalki :-) 05.01.06, 01:02 może ona będzie zainteresowana tymi rzeczami dla Natalki? Mała ma 5 m-cy i rozmiar 68 (o ile dobrze pamiętam). Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianatalki Re:mircea 05.01.06, 10:57 Witaj kochana dziękuje Ci bardzo za zainteresowanie moją osobą i sytuacją.... zgadza się Natalka ma 5 miesięcy ( 19 stycznia).... i wyrasta właśnie z ciuszków w rozmiarze 62, więc potrzebne są bardzo rzeczy w rozmiarach 68-74... Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
miszalina Re: napisz do mamcianatalki :-) 05.01.06, 11:18 napisała już do mnie zaproponowałam jej te ciuszki z zaznaczeniem, że są jednak bardziej chłopięce... Ale jeśli nie będzie jej to przeszkadzać - oczywiście wyślę! Dziękuję za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianatalki Re: miszelina 05.01.06, 11:35 Na poczcie nic nie mam wyskakuje mi informacja ze "nie mozna polączyc sie z serwisem pocztowym- przepraszamy" ... ja też już do ciebie pisałam.... ale chyba tez mail nie doszedł jeśli bys mogła napisz do mnie na adres dmzzone2004@wp.pl, .... poczta gazetowa po prostu nie działa... pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianatalki miszalina:):) 05.01.06, 10:56 Witam serdecznie... napisałam na priv...pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
miszalina Re: miszalina:):) 05.01.06, 14:34 czy moje maile w końcu doszły? paczuszkę wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianatalki Re: miszalina:):) 05.01.06, 18:12 Tak wiadomość doszła na ten drugi adres już odpisałam.... dziękuje Ci bardzo... pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: miszalina:):) 05.01.06, 20:36 A jesli bys miala troszke ciuszkow z tych niejszych czyli 56 to ja chetnie przyjme, jestem w ciazy i w czerwcu urodze maluszka wiec kzdy ciuszek sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś