Dodaj do ulubionych

MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

• agusia516 Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.06, 20:37
      jestem
      • anetakor Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.06, 21:58
        no i jakiś problemos nie chce mi się pokój otworzyć wrrrr
        • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.06, 00:24

jest ktoras?
          • aurelia57 Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.06, 20:17
            wchodze na czat, zapraszam inne mamysmile
    • aurelia57 Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.06, 20:21
      jak zwykle jestem sama niestety...sad nikt nie chce porozmawiac na chacie?
      • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 15:51
        a moze dzis na czacie sie spotkamy?
        Moze byc 21?
        Jakies inne propozycje?
        • magdmaz Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 19:10
          Ja będę! Już jestem.
          • escribir Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 19:31
            magdmaz napisała:

> Ja będę! Już jestem.

nie ma cię ;-(
            • magdmaz Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 20:35
              Jestem cały czas, tylko na chwilę mnie wywaliło, jak czytałam dzieciom!!!
              • magdmaz Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 20:54
                UWAGA! ważne.
                Zdaje się, ze są dwa chaty: jeden w pierwszym poście, drugi w sygnaturce. Czy
                mógłby to ktoś wyjaśnić????
                • magdmaz Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 21:18
                  Jestem na obu: na jednym jest napis "papużka", a na drugim "PAPUŻKA Bardzo
                  ważne rozmowy".
                  Bardzo proszę o unifikację - bo się można nie spotkać.
                  • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 01:27
                    widocznie z jednego Cie wywalalo...ale to ten sam czat.

...a mi sie przysnelo...przepraszam...
                    • magdmaz Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 07:39
                      Papużko - są dwa, albo mój komputer robi mi dowcipy. Wczoraj byłam na dwóch
                      równocześnie i spotykałam się z różnymi osobami...
                      • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 11:56
                        chyba Marysia kiedys mowila o czyms takim...ja inacze4j to widze jak adminka.
                        • agusia516 Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 12:27
                          Potwierdzam od naszej strony jako użytkowników są 2 czaty
                          • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 16:09
                            dziwne,...bo zakladalam jeden...a loguje sie bez problemow wchdzac przez link w
                            poscie i przez link w sigu
                            • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 16:21
                              Juz powinno byc ok...byly 2- jeden mial w linku papuzka a drugi papuzka/
                              Teraz i w linku i sigu powinno byc jedno i to samo...po zalogowaniu sie i
                              wejsciu na chat powinno nam sie wyswietlic nad oknem rozmowy:
                              Papuzka (bardzo wazne rozmowy)

Do zobaczenia
    • agusia516 Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.06, 22:14
      a dziś nikt nie ma ochoty pogadać?
      • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.06, 23:23
        a pisalam,zeby w tym watku juz NIC NIE PISAC, Po to zalozony jest drugi.

Dobrej nocy
    • papuzka_gda Re: MAMY własnego CHATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.06, 23:27
      Widze,ze moderator w swej nadgorliwosci usunal nowy, poprawny watek - zamist
      starego ze zlymi linkami. Dziekuje za powyzsze,,,albo mam cos z oczami i nie
      moge znalezc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka