Dodaj do ulubionych

do margot.x

10.02.06, 16:28
hej, przepraszam za prywate, ale poniewaz tu watki nie "podskauja" po
odpowiedzi (swoja droga dziwne towink bardzo prosilabym cie zebys sie do mnie
odezwala wink mam dla ciebie propozycjewinkwklejam link do watku:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=36304147
pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • ulala.v Re: do margot.x 10.02.06, 16:34
      podskakują jak jesteś zalogowana i jeszcze zależy jak masz to ustawione (->moje
      forum) jak masz sortuj wątki wg: "drzewko" do podskakuja smile
      • sylka22 Re: do margot.x 10.02.06, 16:36
        hmmm...ja niczrgo takiego tutaj nie widze sad jak sortuj według drzewka sad
        • ulala.v Re: do margot.x 10.02.06, 16:39
          na górze strony jest zakładka "moje forum" tam wchodzisz i możesz sobie ustawić
          wygląd strony forum po zalogowaniu
      • toxicloki Re: do margot.x 10.02.06, 16:47
        no to ja jakies dziecko szczescia jestem chybasmile gdyby slepota bolala to pewnie
        teraz jechalabym na morfinie...wink jakos zawsze jak wlazilam na rozne fora to
        ustawienia mialam takie sdame... i tak sie przyzwyczailam ze nawet nie
        sprawdzamwink dzieki ci dobra kobieto zes mnie oswiecila, bo do smierci bym sama
        na to nie wpadlawink))(niech zyje spryt!! hehesmile
    • sylka22 toxicloki :) 10.02.06, 16:34
      ekstra..nawet tego nie zauwazyłam - gdybym widziała tez bym poprosiła
      a ty z Łodzi jestes?

własnie szkoda ze atki nie podskakuja sad
      • ulala.v Re: toxicloki :) 10.02.06, 16:38
        dziewczyny po zalogowaniu nad wątkami po lewej macie okienko:sortuj wg jak
        sobie ustawicie "wg daty ostatniego listu" to zawsze na górze będzie wątek, na
        kótry ktos ostatnio odpowiedział, najprawdopodobnie macie "wg daty założenia
        wątku" i dlatego wam nie podskakują
        • ulala.v Re: toxicloki :) 10.02.06, 16:42
          no i jak macie dłuygo stronę otwartą tą trzeba co jakiś czas kliknąć "odśwież"
          bo one tak same z siebie nie skacząsmile
          • sylka22 Re: toxicloki :) 10.02.06, 16:45
            a mi i tak przeskakuje jak odswierze na wg daty ostatnieo listu
            • sylka22 sory daty utworzenia watku 10.02.06, 16:45

• ulala.v Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 16:48
                no to w końcu przeskakuje Ci czy nie??smile ja napisałam jak ja mam ustawione. No
                ale jak bęzie wg daty założenia wątku to na górze będą ostatnio założone wątki
                a jak ktoś odpowie na wątek sprzed dwóch dni to nie podskoczy bo będzie
                posortowane wg daty założenia a n9ie odpowiedzi-przynajmniej ja tak to rozumiem
                ale może się mylę
                • sylka22 Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 16:51
                  rozumiesz dobrze..

ale jest tak..przestawiłam na sortuj wg daty ostatniego listu - przechodze
                  sobie na inne forum i jak wracam na oddam/przyjme to znów mam srtuj w daty
                  ostatniego wątku sad

w moim forum juz ustawiłam tez sortuj wg daty ost. listu

ehh..cos nie tak jest sad
                  • ulala.v Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 16:58
                    a to nie wiemsad ...to może po prostu musisz za każdym razem jak wejdziesz sobie
                    ustawiać, żeby widzieć te wątki, które podskoczyły...
                  • toxicloki Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 17:00
                    a dodalas do ulubionych? jak dodasz sama sobie ustawiasz kolejnosc w jakiej maja
                    sie watki wyswietlac, zas jesli nie dodasz - ustawienia sa "odgorne"smile

co do pani Beaty - to dzieki niej trafilam tu, na forumwink obejrzalam fakty,
                    zaczelam po moim forum szukac kontaktu wsrod lodzianek (niestety bez efektu:/) i
                    jedna podala mi namiar na wasze forum... i wsiąklamsmile
                    • ulala.v Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 17:03
                      a ja nie mam w ulubionych i mi podskakują
                    • sylka22 Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 17:03
                      mam dodane do ulubionych już od dawna sad
                      • sylka22 Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 17:05
                        i to kurcze sie dzieje tylko kiedy przechodze na inne forum - jak wracam
                        ustawienia znów sa tamte sad
                        • toxicloki Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 17:19
                          to ja juz nic nie kumam... testowo przeszlam na inne forum, ale mi sie nic nie
                          zmienilo... wystarczylo ze dodoalam do ulubionych i wsio. a zmienilas forme
                          sortu tu, na forum czy po wejsciu w ulubione? bo moze tam masz zle? wejdz w
                          ulubione (po lewej) i tak w ust. sprawdz moze....? jak to nie pomoze to ja
                          rokladam rece - pojecia nie mamuncertain
                          • sylka22 Re: sory daty utworzenia watku 10.02.06, 17:23
                            jak odswierzam oddam/przyjme to jest wszystko ok ..ale wystarczy ze w
                            ulubionych przejde na inne forum np na rekodzieło i jak wracam to tych
                            ustawien juz nie mam sad i znów mam sortuj według daty watku
      • toxicloki Re: toxicloki :) 10.02.06, 16:50
        nie - ja mieszkam kawalek za trojmiastem, dlatego chce podac margot adres do
        wysylki (tzn adres Beaty G.) i przelac z mojego konta kaske na wysylkewink bez
        sensu byloby slanie tego do mnie po to tylko, zebym ja wysylala to jeszcze razwink))
        • sylka22 Re: toxicloki :) 10.02.06, 16:53
          aha
          ja z Łodzi smile ..zreszta byłysmy u pani eatki dowiedziec sie jak sytuacja
          wygląda i czego najbardziej potrzeba

teraz musze się do niej wybrac, bo zebrałam informacje o jakie jeszcze dodatki
          z mops moze się starac smile
          • maria_rosa Re: toxicloki :) 10.02.06, 21:14
            Czy już wszystko rozumiesz?
            Udało się ustawić stronę?
            pozdr,
            • sylka22 Re: toxicloki :) 10.02.06, 21:48
              ee tam sad dalej po zmianie forum mi sie to sortowanie przestawia sad i musze
              ciagle zmieniac
    • margot.x Re: do toxicloki 11.02.06, 16:13
      przepraszam ale po napisaniu tego watku o sweterkach nie zagladałam tu jakoś i
      nie widziałam Twojego postu.
      już sie dogadałam z jedną mamą i właśnie wczoraj rzeczy wysłałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka