Dodaj do ulubionych

oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm

15.02.06, 12:25

Oddam ubranka dla chłopczyka na wzrost ok.116-122 cm ,bardzo chetnie mamie z ok.Tychów .
Obserwuj wątek
    • mamajulitki Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 12:43
      hej, pozwolilam napisac sobie na adres forumowy
      Iwona
    • mamaroksany Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 12:44
      może znalazłoby się coś dla babci marysi bluzy i portki???
    • vaniliaa1 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 12:55
      moge sprobowac odebrac w tychach. mieszkam w bytomiu i przeslalanbym to babci
      marysi:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=36770663
      • gabi683 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:01
        Jest wiele innych mam niz babia marysia przepraszam bardzo ale mysle ze inne
        dziewczyny powinny dostac niz bacia marysia .mozecie mnie zlinczowac ale juz
        nie dobrze sie robi jak tylko dla swoich znajomych rzeczy zbieracie to jest
        chore .Juz widze jak maroksany zaczyna mnie wyzywac i pyskowac ale mam to
        gdzies,i mam nadzije ze mam ktora te rzeczy odda to odda to maie która nie ma
        nic bo z tego co widze to jest koncik wspólnej adoracii a babia marysia
        utrzymuje swoje wnuczki to jest przesada .To jest moje zdanie i mam do niego
        prawo!
        • azisia Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:08
          bardzo popieram wypowiedz gabi683 ona ma racje dlaczego wszytsko ma byc dla
          jednej osoby przeciez sa tez osoby inne ktore potrzebuja takich rzeczy
          • vaniliaa1 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:12
            no to jezeli takie osoby ktore tez potzrebuja sa to niech napisza!!!!! a nie
            znow zaczyna sie linczowanie....
            komu amelka odda rzeczy to jej sprawa i obojetne czy odda to babci marysi czy
            komukolwiek innemu. ja jestem dozgonnie wdzieczna babci marysi za pewna rzecz i
            d;atego chce jej pomoc, a to ze mieszkam blisko i mam mozliwosc odbioru to inna
            strona medalu.
            przesadzacie.. oj i to ostro....
            • gabi683 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:19
              vaniliaa1 -mnie nie interesuje czy jestes wdzięczn komukolwiek za co kolwiek
              przyjaznicie sie to wasza sprawa .Ale nie moze być tak ze jest pelno watow dla
              baci marysi a inni nie dotajc nic.Logiczna sprawa jest ze jesli ktos ma
              poparcie z tego forum to leogiczne jest ze otrzyma te rzeczy ,a osoba nie
              majaca znajomych na forum nie dostanie nic bo wsztko dostanie jedna osoba.Ja
              rozumiem ze bacia marysia chce jak najwiecej dla swoich wnuczków ale nie
              zapomnajcie ze sa jeszcze inne mamy ktore nie mają babci!
        • babcia_marysia Re: gabi683 15.02.06, 13:14
          i tu się gabi pomyliłaś...nie ja utrzymuję wnuki ,tylko moje wnuki utrzymują
          mnie ze swoich zasiłków pielęgnacyjnych....a jeżeli gabi chcesz wiedzieć coś
          więcej to napisz do mnie na priv ,a tu zostaw moją osobe w spokoju
          • mamaroksany Re: gabi683 15.02.06, 13:19
            normalnie się uśmiałam i ręce mi opadły dosłownie i w przenośni

gabi ja nie mam zamiaru cię linczować

sytuacja jest taka: ktoś oddaje ciuszki, ogólnie ciuszki więc ma kilkanaście
            sztuk moze i więcej, to co za problem odłożyć 3 bluzy, 3 pary portek takich do
            latania po domu co by chłopakom kostek nie było widać a i zadowolenie podwójne
            bo z tej paczki wyjdą dwie i dwie mamy będą ucieszone, czasem warto sie
            podzielić bo to podwójna radość

to na tyle w tej kwestii, nie odpowiadam na głupie komentarze bo nie mam siły
            tłumaczę o co mi chodziło bo widzę że moje dobre podejście jest opacznie rozumiane
            Aga
          • gabi683 Re: gabi683 15.02.06, 13:23
            Nie obchodzi mnie kto kogo i ile obchodzi natomiast mnie to ze inne mamy nie
            maja mozliwosci tak czesto prosić i nie maja takiego poparcia niechce nikogo
            obarzic ale uwazm ze inni tak samo maja prawo cos otrzymać .Choc nie maja
            pleców i nie musza być za te plecy wdzięczni .Mówie to co mysle i wybaczcie
            wiele dzieczyn z którymi pisze mowia to samo ze jest kącik wspolnej adoracjii!
            • mamaroksany Re: gabi683 15.02.06, 13:26
              to bardzo miłe co napisałaś, NIE OBCHODZI MNIE...

mnie obchodzi bo czuję, myślę i chcę pomóc jeśli sama nie mam to chociaż porobię
              za PLECY

sory ale z takim podejściem to życze miłego życia
            • vaniliaa1 Re: gabi683 15.02.06, 13:26
              przykro mi ze tak uwazaja i ze kazda rozmowa n aforum konczy sie pretensjami.
              co mialam napisac, napisalam i dla mnie temat jest zamkniety.
              kolejny przyklad na to, ze nie warto pisac n aforum, tylko wszystko ukrywac n
              aprivvsad(
              czego oczy nie widza tego sercu nie zal......
              • gabi683 Re: vaniliaa1 15.02.06, 13:33
                Ja rozumiem ze chcec pomocy ale chyba nie rozumiesz dla czego to napisalm i nie
                zal mi niczego smileMyslisz ze ludzie nie widza jak pomagacie jednej osobie czy
                myslisz ze tym mama nie jest przykrosad
          • babcia_marysia Re: gabi683 15.02.06, 13:30
            gabi....czy ty swoim rodzicom miesiąc w miesiac opłacasz czynsz,światło,gaz i
            spłacasz kredyt zaciagnięty kilka lat temu.....a prócz tego myslisz czy mają co
            do garnka włożyć,czy jest chleb i do chleba......bo moje dzieci tak robią od
            2003roku,ponieważ uwazają ,ze przez tyle lat ja na nich łozyłam,opłacałam szkoły
            ,to teraz oni mnie utrzymują.....jestem dumna z tego że mam takie dzieci--nie
            pijaki,nie złodzieje,nie oszusci tylko dobrze wychowane dzieci.....czy coś
            widzisz złego w tym że chcę im pomóc chociarz w taki sposób,że poprosze o
            ubrania dla wnuków,na które i tak nie wystarcza pieniędzy ,poniewaz trzeba
            utrzymać dwa mieszkanie,kupić leki dla całej trójki noi moje
            lekarstwa(miesięczne leczenie w granicach 100-120zł)....czy to jest coś złego.
            Gabi czy tobie coś ukradłam....wiedz ze ja nie tylko biore,ale i daje też
            ,....wielu osobom powysyłałam to co mogłam,chcesz to prześle ci dowody wysłania
            paczek ,bo wszystkie mam,nie wyrzuciłam.......
            Dziękuje dziewczynom które chciały mi pomóc,oberwałyscie nie potrzebnie
    • gabi683 Re:maria_rosa 15.02.06, 13:27
      Pzepraszam ze nasmieciłm prosze o skasowaniesmile
    • patunia000 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:34

• mamaroksany gabi 15.02.06, 13:38
        jesteś strasznie wybiórcza, dopasowujesz tylko te informacje, które kodujesz
        jako negatywne w stosunku do niektórych osób, gdzie byłaś jak prosiłam za
        nieznajomą mamę o tapczanik albo dla innej zupełnie nowej o kropelki do nosa,
        to nie jest zamknięty krąg, po prostu jak widze że ktoś czegoś potrzebuje to
        staram się jakoś reagować
        tyle w tej kwestii, nie pisz pochopnie bo ja kiedys taka byłam teraz zanim cos
        napiszę sto razy pomyślę bo wiem ze można okropnie kogoś tym zranić
        pozdrawiam Agnieszka vel plecy
        • gabi683 Re: mamaroksany 15.02.06, 13:41
          Wybacz ale ja juz temat skończyłm i nie mam ochoty wdawać sie z Toba w polemike.
    • mama_tomka1 [...] 15.02.06, 13:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mamaroksany jak chcesz popyskować zapraszam na priv 15.02.06, 13:57

• vaniliaa1 amelka zrobi co zrobi i nie nam o tym decydowac 15.02.06, 14:00
          to ze my zaproponowalysmy to jedno, kkomu odda to drugie.
          poza tym jezeli widzialabym inny post osoby ktora poszukuje ubran w tym
          rozmiarze to rowniez bym zaproponowala inna osobe.
          I wypraszam sobie stwierdzenia kolko wzajemnej adoracji ITD....
          Gdybym wiedziala ze Patunia potzrebuje takich ubran to ja rowniez bym
          zaproponowala i nie widze w tym nic zlehgo. a jak komus sie to nie podoba to
          jego problem...
      • babcia_marysia Re: gabi masz racvję 15.02.06, 14:03
        ooooooo,znowu wróciła toy,sysysy--teraz nowy nick ....mama_tomka1
        witamy serdecznie
        • vaniliaa1 Re: gabi masz racvję 15.02.06, 14:04
          tez tak myslam smile)
    • amelka99 nieaktualne :o))) 15.02.06, 19:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka