amelka99 15.02.06, 12:25 Oddam ubranka dla chłopczyka na wzrost ok.116-122 cm ,bardzo chetnie mamie z ok.Tychów . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajulitki Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 12:43 hej, pozwolilam napisac sobie na adres forumowy Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 12:44 może znalazłoby się coś dla babci marysi bluzy i portki??? Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 12:55 moge sprobowac odebrac w tychach. mieszkam w bytomiu i przeslalanbym to babci marysi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=36770663 Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:01 Jest wiele innych mam niz babia marysia przepraszam bardzo ale mysle ze inne dziewczyny powinny dostac niz bacia marysia .mozecie mnie zlinczowac ale juz nie dobrze sie robi jak tylko dla swoich znajomych rzeczy zbieracie to jest chore .Juz widze jak maroksany zaczyna mnie wyzywac i pyskowac ale mam to gdzies,i mam nadzije ze mam ktora te rzeczy odda to odda to maie która nie ma nic bo z tego co widze to jest koncik wspólnej adoracii a babia marysia utrzymuje swoje wnuczki to jest przesada .To jest moje zdanie i mam do niego prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
azisia Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:08 bardzo popieram wypowiedz gabi683 ona ma racje dlaczego wszytsko ma byc dla jednej osoby przeciez sa tez osoby inne ktore potrzebuja takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:12 no to jezeli takie osoby ktore tez potzrebuja sa to niech napisza!!!!! a nie znow zaczyna sie linczowanie.... komu amelka odda rzeczy to jej sprawa i obojetne czy odda to babci marysi czy komukolwiek innemu. ja jestem dozgonnie wdzieczna babci marysi za pewna rzecz i d;atego chce jej pomoc, a to ze mieszkam blisko i mam mozliwosc odbioru to inna strona medalu. przesadzacie.. oj i to ostro.... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: oddam dla chłopczyka ok.116-122 cm 15.02.06, 13:19 vaniliaa1 -mnie nie interesuje czy jestes wdzięczn komukolwiek za co kolwiek przyjaznicie sie to wasza sprawa .Ale nie moze być tak ze jest pelno watow dla baci marysi a inni nie dotajc nic.Logiczna sprawa jest ze jesli ktos ma poparcie z tego forum to leogiczne jest ze otrzyma te rzeczy ,a osoba nie majaca znajomych na forum nie dostanie nic bo wsztko dostanie jedna osoba.Ja rozumiem ze bacia marysia chce jak najwiecej dla swoich wnuczków ale nie zapomnajcie ze sa jeszcze inne mamy ktore nie mają babci! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: gabi683 15.02.06, 13:14 i tu się gabi pomyliłaś...nie ja utrzymuję wnuki ,tylko moje wnuki utrzymują mnie ze swoich zasiłków pielęgnacyjnych....a jeżeli gabi chcesz wiedzieć coś więcej to napisz do mnie na priv ,a tu zostaw moją osobe w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: gabi683 15.02.06, 13:19 normalnie się uśmiałam i ręce mi opadły dosłownie i w przenośni gabi ja nie mam zamiaru cię linczować sytuacja jest taka: ktoś oddaje ciuszki, ogólnie ciuszki więc ma kilkanaście sztuk moze i więcej, to co za problem odłożyć 3 bluzy, 3 pary portek takich do latania po domu co by chłopakom kostek nie było widać a i zadowolenie podwójne bo z tej paczki wyjdą dwie i dwie mamy będą ucieszone, czasem warto sie podzielić bo to podwójna radość to na tyle w tej kwestii, nie odpowiadam na głupie komentarze bo nie mam siły tłumaczę o co mi chodziło bo widzę że moje dobre podejście jest opacznie rozumiane Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: gabi683 15.02.06, 13:23 Nie obchodzi mnie kto kogo i ile obchodzi natomiast mnie to ze inne mamy nie maja mozliwosci tak czesto prosić i nie maja takiego poparcia niechce nikogo obarzic ale uwazm ze inni tak samo maja prawo cos otrzymać .Choc nie maja pleców i nie musza być za te plecy wdzięczni .Mówie to co mysle i wybaczcie wiele dzieczyn z którymi pisze mowia to samo ze jest kącik wspolnej adoracjii! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: gabi683 15.02.06, 13:26 to bardzo miłe co napisałaś, NIE OBCHODZI MNIE... mnie obchodzi bo czuję, myślę i chcę pomóc jeśli sama nie mam to chociaż porobię za PLECY sory ale z takim podejściem to życze miłego życia Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: gabi683 15.02.06, 13:26 przykro mi ze tak uwazaja i ze kazda rozmowa n aforum konczy sie pretensjami. co mialam napisac, napisalam i dla mnie temat jest zamkniety. kolejny przyklad na to, ze nie warto pisac n aforum, tylko wszystko ukrywac n aprivv( czego oczy nie widza tego sercu nie zal...... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: vaniliaa1 15.02.06, 13:33 Ja rozumiem ze chcec pomocy ale chyba nie rozumiesz dla czego to napisalm i nie zal mi niczego Myslisz ze ludzie nie widza jak pomagacie jednej osobie czy myslisz ze tym mama nie jest przykro Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: gabi683 15.02.06, 13:30 gabi....czy ty swoim rodzicom miesiąc w miesiac opłacasz czynsz,światło,gaz i spłacasz kredyt zaciagnięty kilka lat temu.....a prócz tego myslisz czy mają co do garnka włożyć,czy jest chleb i do chleba......bo moje dzieci tak robią od 2003roku,ponieważ uwazają ,ze przez tyle lat ja na nich łozyłam,opłacałam szkoły ,to teraz oni mnie utrzymują.....jestem dumna z tego że mam takie dzieci--nie pijaki,nie złodzieje,nie oszusci tylko dobrze wychowane dzieci.....czy coś widzisz złego w tym że chcę im pomóc chociarz w taki sposób,że poprosze o ubrania dla wnuków,na które i tak nie wystarcza pieniędzy ,poniewaz trzeba utrzymać dwa mieszkanie,kupić leki dla całej trójki noi moje lekarstwa(miesięczne leczenie w granicach 100-120zł)....czy to jest coś złego. Gabi czy tobie coś ukradłam....wiedz ze ja nie tylko biore,ale i daje też ,....wielu osobom powysyłałam to co mogłam,chcesz to prześle ci dowody wysłania paczek ,bo wszystkie mam,nie wyrzuciłam....... Dziękuje dziewczynom które chciały mi pomóc,oberwałyscie nie potrzebnie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re:maria_rosa 15.02.06, 13:27 Pzepraszam ze nasmieciłm prosze o skasowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany gabi 15.02.06, 13:38 jesteś strasznie wybiórcza, dopasowujesz tylko te informacje, które kodujesz jako negatywne w stosunku do niektórych osób, gdzie byłaś jak prosiłam za nieznajomą mamę o tapczanik albo dla innej zupełnie nowej o kropelki do nosa, to nie jest zamknięty krąg, po prostu jak widze że ktoś czegoś potrzebuje to staram się jakoś reagować tyle w tej kwestii, nie pisz pochopnie bo ja kiedys taka byłam teraz zanim cos napiszę sto razy pomyślę bo wiem ze można okropnie kogoś tym zranić pozdrawiam Agnieszka vel plecy Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: mamaroksany 15.02.06, 13:41 Wybacz ale ja juz temat skończyłm i nie mam ochoty wdawać sie z Toba w polemike. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_tomka1 [...] 15.02.06, 13:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 amelka zrobi co zrobi i nie nam o tym decydowac 15.02.06, 14:00 to ze my zaproponowalysmy to jedno, kkomu odda to drugie. poza tym jezeli widzialabym inny post osoby ktora poszukuje ubran w tym rozmiarze to rowniez bym zaproponowala inna osobe. I wypraszam sobie stwierdzenia kolko wzajemnej adoracji ITD.... Gdybym wiedziala ze Patunia potzrebuje takich ubran to ja rowniez bym zaproponowala i nie widze w tym nic zlehgo. a jak komus sie to nie podoba to jego problem... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: gabi masz racvję 15.02.06, 14:03 ooooooo,znowu wróciła toy,sysysy--teraz nowy nick ....mama_tomka1 witamy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś