renet111 22.02.06, 22:16 potrzebne małe biurko pod komputer jasne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia516 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 22.02.06, 22:23 Jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 08:05 a skad jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
renet111 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 10:22 Z warszawy jestem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renet111 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 10:21 tak jasne ,małe bo spodziewam sie dziecka i niemam gdzie wstawic łózeczka Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 10:35 ja mam ciemne i jestem ze slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
renet111 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 11:34 DZIEKUJE BARDZO ZA ODPOWIEDZ ALE TO ZA DALEKO.SERDECZNIE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 11:03 metr kw. płyty w jasnym kolorze kosztuje ok 30zł a w promocjach i 20, kupić ze 3 małe - dopasowane do wielkości miejsca - blaty plus konfirmaty wyjdzie taniej niż kombinować i szukać pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
renet111 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 11:36 Dziekuje za rade ale jeszcze trzeba miec te kase pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 11:38 a ja to moje kupilam kiedys w hipermarkecie za 19 zl Odpowiedz Link Zgłoś
renet111 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 11:40 Dzieki bede szukac moze i sie uda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 11:44 Dziewczyny po co te komentarze? Coś istotnego miały wnieść autorce wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 11:44 ja nic zlego nie zrobilam Odpowiedz Link Zgłoś
mircea napisłam na priva 23.02.06, 12:14 Nie biurko co prawda, ale rozkładany stół - jako biurko też może posłużyć Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 12:15 a i owszem wniosły - mój pomysł, który osobiście zrealizowałam i za 28 zł mąż zrobił bardzo fajne biurko, czasem nie warto kombinować, wozić, za transport płacić skoro można samemu "wydziergać" takowy mebel ja tu widze że Ewela się dziś melisy nie napiła ) Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 17:36 Szkoda, ze nie pomyślałaś że ona zwyczajnie nie ma kasy na to biurko heh, szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 17:39 otóz to - coraz czesciej sa na forum linki do allegro, sama kiedys podalam ale flecik kosztowal chyba 4zl ... przeciez gdyby ludzi bylo stac na zabawki, biurko, komorke - to by kupili na allegro - prosza bo ewidentnie ich nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: potrzebuje małego biurka moze ktos ma do odda 23.02.06, 19:20 nie podawałam linku tylko pomysł bo czasem nie warta gra świeczki, transport kalodowego biurka wyniesie drożej niż samemu sklecić małe cudo ale to moje skromne zdanie widać już sie nic nie można odezwać bo zaraz nasza moderatorka dostaje muchy w nosie pozdr Aga troszkę więcej dystansu Lina bo popadasz ze skrajności w skrajność Odpowiedz Link Zgłoś
mircea co ze stołem? może być? 23.02.06, 19:22 nie dostałam żadnej odpowiedzi w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: do mircea 23.02.06, 21:11 Wystaszyła sie dziewczyna, pewnie dlatego nic nie pisze. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: do mamaroksany 23.02.06, 21:09 Much w nosie to ja nie miewam, zatem nie trafiłaś. Odezwać się można, to wolny kraj.Tyle, że czasem warto się zastanowić nad tym co się pisze. Sklepik został przeniesiony na oferty. To,że my wchodzimy tutaj przez forum edziecko nie znaczy, iż każdy idzie tym samym torem. Dużo nowych osób, które są na forum wchodzą przez oferty bowiem jeszcze nie znalazły strony, nie zapoznały sie z regulaminem itd., itp. Komentowanie, złośliwe jest bezzasadne dla osoby, która nie potrafi się poruszać jeszcze po necie, jest zagubiona, poniekąd przerażona i tym samym nie wie w jaki sposób napisać na forum. Uważam,że powinniśmy się wspierać, głównie technicznie. Nie widzę nic złego w zapytaniu " skąd jesteś ", ale przytyczki "też bym chciała", ja mam za 19...." są niesmaczne. Przypomnijcie sobie sytuację, kiedy to któraś z was puściłą w świat swój pierwszy post. > troszkę więcej dystansu Lina bo popadasz ze skrajności w skrajność mamorksany, nie śmiem pytać o twoje skrajności, tudzież popadania w kolejne. ( wybacz,nie pozostanę dłużna ) Proszę nie pisz o mnie w ten sposób, nie znając mnie. Jeśli masz jakieś uczucia - mam nadzieję, że poczułas się tak jak ja w chwili obecnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: do mamaroksany 24.02.06, 08:01 Ewelinko może i ton w jakim napisałam był iście złośliwy-przepraszam ale tez się źle poczułam jak na mnie spadły wszystkie konsekwencje pisania "złośliwych" postów a ja takowych NIE PISAŁAM!!! poradziłam tylko z doświadczenia i ot cała filozofia... u nas w domu wiele rzeczy robi SAM mój mąż zaoszczędzając masę pieniążków na robiciźnie bo pracowity chłop z niego jest - ja wymyślam , on robi. To na tyle i nie mam zamiaru się z Toba przekomarzać bo nie o to chodzi, przeczytałam, poradziłam, dostało mi się za rady i teraz kończę temat co by nie było że znowu złośliwości piszę. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś