blu-velvet 28.02.06, 10:31 witaj Kochaniutka-prosze pomoz slimokowi w potrzebie,nie hula zadna poczta ani gazetowy ani mailowy-za zadna cholere nie moge sie zalogowac a i tu aby wejsc musze to czynic kilkakrotnie,plizzzz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwii32 Re: maria-rosa-pomoz mi!!! 28.02.06, 10:43 Witaj- Ten problem masz nie tylko Ty,niestety- Fajnie byłoby jakby to znikło- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irena111 Re: maria-rosa-pomoz mi!!! 28.02.06, 10:56 Niom, mnie też co chwilkę wywala i muszę się często logować... To chyba nie jest winą forum, tylko net jest chyba zawalony Odpowiedz Link Zgłoś
blu-velvet Ewela 28.02.06, 11:08 kawke postawie i ciasteczko i lampeczke winka-/nie jestem goloslowna-mam rodzine na Mokotowie-bywam w stolicy/ ino mi pomoz-chodzi o te poczte...bo widze,ze logowanie to kazdemu dopieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Ewela 28.02.06, 11:11 Kochana, ja mam to samo, zatem wybacz ale w tej sytuacji nie mogę pomóc nawet sobie. ściskam, Odpowiedz Link Zgłoś
lucia1 Re: maria-rosa-pomoz mi!!! 28.02.06, 11:56 Mam dokladnie ten sam problem. Musze sie logowac kilka razy po rząd, czesto nie moge wyslac poczty. Co sie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: maria-rosa-pomoz mi!!! 28.02.06, 12:04 Ja nie moge przeczytać wątków na forum,co wejde w wątek i przeczytam jeden post to już mnie wywala i co chwileczke musze się logować Odpowiedz Link Zgłoś