19.03.06, 21:21
Bardzo proszę może ktoś miałby firanki?Bardzo by mi się przydały.Pozdrawiam i
Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • lakie Re: Firanki 19.03.06, 21:27
      Hej smile Mogę poszukac bo widzę że bardzo Ci zależy na tych firankach bo albo ja już mam jakieś zwidy albo nie prosisz o nie pierwszy raz smile Ale nie wazne. Jesli mam jakieś to są to raczej firanki na duże okna z balkonowym włącznie, takie do samej ziemi, ewentualnie do połowy okna ale raczej nie za szerokie, no i musze przyznac ze na pewno nie będą rewelacyjne sad takie sobie zwyczajne, trochę juz wisiały więc z ich bielą jest róznie. Tylko jest problem bo z tego co wiem to mieszkasz daleko ode mnie (ja w Białymstoku) a takie firanki troche ważą a nie stać mnie w tej chwili na przesyłkę na własny koszt sad
      Pozdrawiam.

Kasia

lakie.bobasy.pl
      GG 1930647 smile Mam już WIZYTÓWKĘ!!! smile
      • roxanna1336 Re: Firanki 19.03.06, 21:29
        Kto prosi dostaje ..Już dziewczyny Ci obiecały firanki..Wklejam stosowny watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=38663567
        • lizka76 Re: Firanki 19.03.06, 21:35
          Tak tylko nikt sie do mnie nie odezwał a pisałam na priva.Może dlatego,że nie
          mam na koszty przesyłki.
          • lakie Re: Firanki 19.03.06, 21:40
            ja tak tylko jeszcze w kwetii privów... jak ogólnie wiadomo poczta gazetowa nie działa najlepiej dlatego czasami warto odezwać się jeszcze raz i jeszcze raz albo innym sposobem, pod inny adres ewentualnie gg (do mnie na przykład gg zawsze mozna znaleźć w sygnaturce smile) A koszt przesyłki to jest problem, bo mamy chca często cos oddac ale albo nie moga albo nie chca pokrzc kosztow presylki skoro już cos oddaja i tak za darmo, przykro mi sad

Kasia

lakie.bobasy.pl
    • lakie odpisałam na maila 19.03.06, 21:51
      lizka odpisałam Ci na maila

Kasia

lakie.bobasy.pl
    • eveceline jakby komuś zostały... 19.03.06, 22:02
      firanki długie to ja bym chętnie przyjęła.Koszty pokryję.Mam wysokie mieszkanie
      i mogą być długie.
      Przepraszam,że tak się wcięłam w nie swój wątek.Mam nadzieję,że nikt nie weźmie
      mi tego za złe.
      Pozdrawiam cieplutko
      • maja_sara Re: jakby komuś zostały...do eveceline 19.03.06, 22:59
        mam firanki do oddania, sa dlugie ale to taka dlugosc do "normalnego
        mieszkania" , jesli Twoje lokum jest jakos specjalnie wysokie no to nie wiem
        jakby sie te moje firanki prezentowaly.
        ale jesli jestes zainteresowana to moglabym poslac pod warunkiem, ze pokryjesz
        koszty wysylki
        napisz na gazetowy do mnie, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka