Dodaj do ulubionych

mBank- pomóżcie

27.03.06, 12:42
bardzo proszę moderatorów o nie kasowanie postu.Kiedyś pojawił się tutaj
wątek ma temat korzyści posiadania konta w mBanku, wlasnie postanowilam
zalozyc sobie takowe,przyszly mi dokumenty potrzebne do aktywacji,niestety
dzwonilam już kilka razy na infolinię,ale nie za bardzo wiem o co chodzi sad
pomóżcie proszę.
Obserwuj wątek
    • gonianna Re: mBank- pomóżcie 27.03.06, 13:34
      Dostałaś pakiet aktywacyjny? - otwórz go
      Wejdź na stronę www.mbank.pl
      po prawej stronie na górze strony wejdź na "logowanie" i postępuj wg instrukcji
      pojawiającej się na ekranie
      Wymyśl sobie hasło i zapisz je.
      Zapisz też identyfikator, kóry przydzieli ci mbank!!! To ważne!!!
      Powodzenia.
      W razie czego - pisz.

A podpisaną kopię umowy - odeślij do mbanku w załączonej kopercie.
      • ania19755 Re: mBank- pomóżcie 27.03.06, 15:29
        pakiet aktywacyjny otrzymałam,zalogowałam się,mam hasła i
        identyfikator,postępowałam w/g instrukcji.Podpisaną kopię umowy już odesłałam
        do banku.Problem mam z tymi kodami jednorazowymi,które były załączone.Trzeba je
        jakoś aktywować ,aby móc przeprowadzać operacje prawda?dzwoniłam w tym celu
        właśnie kilka razy na infolinię ,ale nic nie załatwiłam sad
        • ulala.v Re: mBank- pomóżcie 27.03.06, 15:33
          te kody służą do przeprowadzania operacji bankowych. Przy aktywacji wpisujesz
          pierwszy kod z listy-jest wytłuszczonym drukiem. Ja też dopiero założyłam
          konto, odesłałam papiery już prawie 3 tygodnie temu i nie wiem czy oni mi
          przyślą kartę bankomatową i jakiś kwit, że papiery otrzymali i jest dokonana
          pełna aktywacja czy co? Bo w tych papierach pisali, żę przelewy mogę robić
          dopiero jak odeślę te papiery i oni mnie gdzieśtam wpiszą.
          • pablisia Re: mBank- pomóżcie 27.03.06, 17:18
            WitamsmileTeż mam świeżutkie konto w mBanku. Faktycznie piszą, że aktywacja konta
            nastąpi po otrzymaniu podpisanej umowy, a więc jakieś 7 dni po wysłaniu. Moje
            było aktywne dużo wcześniej, karty nie mam i nie wiem czy dostanę, podobno tak,
            ale na karcie akurat mi nie zależy. Jak tak wszystko czytałam to wydawało mi się
            to strasznie skomplikowane, ale poszło jak z płatka i pierwsze wpływy już sąsmile
        • gonianna Re: mBank- pomóżcie 27.03.06, 16:07
          po zalogowaniu wchodzisz na "hasła jednorazowe i sms" (na samym dole listy po
          lewej stronie ekranu) i tam ją aktywujesz wykorzystując pierwsze hasło (jest
          napisane wytłuszczonym drukiem)
          • a_kul Re: mBank- pomóżcie 28.03.06, 12:58
            karta nie przychodzi po aktywowaniu konta, ale musisz zadzwonić i ją zamówić na
            mLinii, po kilku dniach ją przysyłają i wtedy aktywujesz i zaczynasz korzystać.
            pozdrawiam
            • ania19755 Re: mBank- pomóżcie 28.03.06, 15:35
              baaardzo Wam dziękuję, wkońcu się udało, trochę było z tym problemu bo jak się
              okazało przy pierwszej rejestracji pominęłam jakiś tele kod ,ale już ok.Jeśli
              chodzi o kartę to chyba nie jest obowaiązkowa(?)czy jest to także płatnicza
              karta?
              • mircea Re: mBank- pomóżcie 28.03.06, 18:19
                tak, to jest krta płatnicza. Mozna za jej pomocą wybierać pieniądze z bankomatu
                i płacić rachunki w sklepie. Wygodna i co ważne - DARMOWA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka