kajan13 14.04.06, 11:08 każdą ilość !!!!! pilne !!!!! ^^^^^ pozwólcie ludziom nie zgadzać się z wami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaroksany Re: przyjmę cierpliwość 14.04.06, 12:05 posłałam kurierem cały samochód, to chyba będzie TIR ) wyglądaj przez okno, z całą pewnością będzie tego sporo )) pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Re: przyjmę cierpliwość 14.04.06, 12:44 kiedy się słyszy "nie" od rana do wieczora przez kilka lat (nawet jak to "nie" nie oznacza w konkretnym przypadku "nie" tylko "tak") to zapasy się wyczerpują dokumentnie więc Cię nie poratuję Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Re: przyjmę cierpliwość 14.04.06, 12:49 to ja też poproszę choć odrobinę,bardzo pilne Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: przyjmę cierpliwość 14.04.06, 14:14 A ja myślałam, że to tylko ja tak mam... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: przyjmę cierpliwość 14.04.06, 14:26 dziewczyny co z wami??? tylko ja mam ją w nadmiarze?????? chętnym rozdaję , za dobre słowo ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ashka29 Re: przyjmę cierpliwość 14.04.06, 15:26 Witaj Na tira nie starczy, ale stara udało się załadowac Wysyłam z życzeniami wytrwałości Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 wielkie dzięki 14.04.06, 16:41 wielkie dzięki dziewczyny za wasze ogromne serce i dawkę wytrwałości,bo jeszcze chwila,a jak to mówią moje dzieci,chyba bym zeschizowała pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
kajan13 Re: dziękuję 14.04.06, 16:51 za szybko poszło Dziękuję Mamoroksany i Ashka29. Zostawiłam sobie ciut na gorsze czasy resztę posłałam do Dziewczyn. Dzięki temu zdołałam iść do ulubionej drogerii na pokaz makijażu GOSHa i teraz jest mi już baaaardzo dobrze. Pozdrawiam CIERPLIWIE Kaja ^^^^^ pozwólcie ludziom nie zgadzać się z wami Odpowiedz Link Zgłoś
polineczka ja też z ciężarówką.. 15.04.06, 19:10 Hej Piękna! no po tym makijażu to jesteś pełna cierpliwości..faktycznie a jakby co to pod blokiem stoi ciężarówka z dedykacją z Krakowa especially 4U!!! Raz jeszcze WEsoŁych ŚWIĄT!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: ja też przyjmę cierpliwość 14.04.06, 17:50 gdybym miała to bym wyłała-ale też jej potrzebuję..... Wesołych Swiąt Odpowiedz Link Zgłoś