Dodaj do ulubionych

Żywność

20.04.06, 10:28
Zwracam się do was z gorącą prośbą o pomoc.Bardzo potrzebujemy żywności.O
swojej sytuacji już kiedyś pisałam. Jesteśmy rodziną bezrobotną,mamy troje
dzieci: córka-10lat,syn-6lat i syn 4-lata.Nasze dochody to zasiłek rodzinny w
kwocie 189zł. i zasiłek okresowy w kwocie 500zł.Po zrobieniu opłat prawie nic
już nie zostaje na życie.Wersalka córki się rozpada.Mąż ją trochę zbił,ale
niewiem jak długo wytrzyma. Wykupiłam leki dla dzieci,bo są chore i zostało
mi 50zł. na cały miesiąc. Potrzebujemy każdej pomocy.Dziękuję
wszystkim,którzy do tej pory nam pomogli.Jeszcze raz błagam was o pomoc.
Trzymajcie się cieplutko.
Obserwuj wątek
    • ania19755 Re: Żywność 20.04.06, 12:12
      napisz skąd jesteś
    • mama1dawidka Re: Żywność 20.04.06, 12:14
      wiesz czegoś tu nie rozumiem na żywność nie masz NA KOMPA I INTERNET STARCZA?
      • kasiulka821 Re: Żywność 20.04.06, 12:17
        lizka jest z Opola
        mamo1dawidka - -po co ten komentarz??????nie wnosi on nic do lizki postu wiec
        wstrzymaj sie od takich wypowiedzi i nie psuj krwi przed weekendem
        • mama1dawidka Re: Żywność 20.04.06, 12:19
          WIESZ NA CHCE PSUĆ I NIKOMY SPRAWIAĆ KRZYWDY ALE POMYŚL NIKT TUTAJ TAK NAPRAWDĘ
          NIE JEST SKRAJNIE BIEDNY A WIESZ CZEMU? BO MAMY KOMPUTER W DOMU A I ŻEBY TUTAJ
          PISAĆ CZEBA MIEĆ INTERNAT A TO KOSZTUJE
          • mama1dawidka Re: Żywność 20.04.06, 12:20
            SORKI BŁĄD INTERNET
          • lakie Spokojnie... 20.04.06, 12:36
            Już tu było mase takich postów ech... Czy za każdym razem jak ktoś o coś prosi to musi sie tłumaczyć?? A nie przyszło Ci do głowy ze ktoś moze komputera w domu nie mieć, internetu też nie a korzystać gdzieś u znajomych, sąsiadów itp?? Wbrew pozorom jest dużo takich ludzi. Jesli ktoś tu coś pisze to nei znaczy że ma komputer, chociaż ja nie uważam też żeby 10 letni komputer był jakimś luksusem.
            Pozdrawiam

Kasia
          • sylka22 mama1dawidka 20.04.06, 12:38
            ja rozumiem że zapoznałaś się ze wszystkimi postami dotyczącymi lizki i dlatego
            wyciągasz takie wnioski

bo jeśli nie to dziwię się..
            ja bym bez dobrej znajomości sytuacji nie wypowiadała się , ponieważ można
            wyciągać bardzo pochopne wnioski..

internet nie jest tylko dla tych którym się powodzi, biedni też mogą go mieć bo
            np. korzystają z uprzejmości znajomych i u nich czasem siedzą, albo kompa
            dostali od dobrych ludzi a internet pociągnęli od sąsiadów i nic za niego nie
            płacą...czyż takie wersje nie mogły się zdarzyć???
            • lakie Sylka :) 20.04.06, 12:48

• annamalgorzata25 poszerz pole myslenia odrobinke 20.04.06, 13:46
            a moze ktos korzysta w bibliotece albo u znajomych?Po co takie odrazu
            komentarze?
            • annamalgorzata25 ja proponuje teraz zacząć na temat... 20.04.06, 13:51

• krol-bush post mamy1dawidka 20.04.06, 16:59
      "witam przyjmę ubranka zabawki dla szescio mieśięcznego chłopczyka z góry
      dziekuje za pomoc" i vice versa

• baem Re: post mamy1dawidka 20.04.06, 22:20
        No widzisz mamo1dawidka, jak Cię stać na internet to sobie te ubranka sama kup.
        Przyjemnie Ci teraz?
        • ekrakow ja mam kilkuletniego kompa a internet za darmo 20.04.06, 22:56
          I może inni też tak mają?

Pozdrawiam
          Ewelina
          • lizka76 Przepraszam 21.04.06, 09:07
            Przepraszam,że nie będę się już tłumaczyć,ale nie mam już na to siły.Większość
            zna moją sytuację. Proszę o pomoc,bo naprawdę niedługo moje dzieci nie będą
            miały co jeść.Dlatego błagam.Pomóżcie.
            • tweens Re: Przepraszam 21.04.06, 09:22
              Lizka gdybym mogła to bardzo chętnie bym Ci dała co mam.Ale niestety moja
              sytuacja finansowa taka jak Twoja albo gorsza,dzieci stale chore....
              Nie przejmuj sie takimi babami.Na mnie też jakiś czas temu najechała jedna z
              drugą jak prosiłam o pomoc przed Świętami,pamiętasz co się działo?Kto był u
              Ciebie i wie jak jest stanie po Twojej stronie.Głowa do góry.Nie załamuj się,bo
              ja po takich wrednych postach załamałam się,a to niestety nie jest dobre w
              naszej sytuacji.Powodzenia.
              • zuzafonia Re: Przepraszam 21.04.06, 16:13
                To kolejny post mamy dawidka , na który dzisiaj natrafiłam, i stwierdzam po ich
                lekturze, że to prymitywna i agresywna osoba, która swoje frustracje próbuje
                przelać na ludzi, którzy i tak mają dosyć swoich.Uspokój się , kobieto, pilnuj
                małego palca lewej ręki, bo capslock coś za często Ci się wciska...
                He, he, komputer luksusem...Dobre sobie.Starszy model można dostać za friko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka