Dodaj do ulubionych

oddam spacerówkę,stan db.BIałystok

17.05.06, 20:14
...jest w dobrym stanie,material trochę wyblakl,ale mozna polozyc kocyk.
Obserwuj wątek
    • katse Re: oddam spacerówkę,stan db.BIałystok 17.05.06, 21:00
      karolina nie na temat ale musze w piatek kupic w bialystoku kuchnie do zabawy
      dla trzylatki,mozesz mi na priva podeslac jakis namiar na sklep??

K
      • karolina988 Re: oddam spacerówkę,stan db.BIałystok 17.05.06, 21:04
        nie kupuje takich rzeczy bo moja ma 3 miesiace, ale mysle ze najtansze beda na jurowieckiej lub kawaleryjskiej na rynku, a jak nie to jest sklep z rzeczami dla dzieci, na przeciwko kosciola Rocha koala chyba sie nazywa. przy samym rondzie obok delikatesow,ale tam maja wszystko drogie.
        • karolina988 Re: oddam spacerówkę,stan db.BIałystok 17.05.06, 21:07
          aha,jest jeszcze hurtownia zabawek na skladowej, tam sa same hurtownie,z zabawkami jest kilka, i tansze jak w sklepie.kupowalam kiedys zabawki na gwiazdke wiec mozna kupic normalnie bez faktury.
    • tujajestem Re: oddam spacerówkę,stan db.BIałystok 17.05.06, 22:47
      napisałam na priv
    • moncia555 Re: oddam spacerówkę,stan db.BIałystok 18.05.06, 09:47
      Witaj jest hurtownia FART na ulicy Upalnej a obok jest ich sklep tam widziałam
      kuchnie dla dzieci , jeszcze jest na ulicy Składowej hurtownia BAMBINO tam
      sprzedają w cenach hurtowych .
      • lakie Mamy z Białegostoku :) 18.05.06, 10:12
        a ja myślałam że tu nie ma mam z Białegostoku, kurcze, nie ukrywajcie się tak smile Ja płaczę że nie mam z kim się kawy napić a Was tu tak dużo tongue_out

Kasia
        • karolina988 Re: Mamy z Białegostoku :) 18.05.06, 23:08
          lakie!!! z ktorej strony Białegostoku mieszkasz?moze nie daleko mnie! ja tez nie mam gdzie na cherbatke!
          • lakie Re: Mamy z Białegostoku :) 19.05.06, 09:08
            Mieszkam na Leśnej Dolinie, dokładnie ul Armii Krajowej, główna ulica osiedla, 20 tam jeżdzi, ale jak Ci nie pasuje to ja mam dyspozycyjną babcię żeby małej popilnowała, a juz cholera mnie bierze od siedzenia w domu i spacerków z małą, chyba trzeba mi zycia towarzyskiego hihi wink

Kasia
            • karolina988 Re: Mamy z Białegostoku :) 19.05.06, 13:31
              ja z nowego miasta
              • lakie Re: Mamy z Białegostoku :) 19.05.06, 13:52
                W sumie to nie tak daleko, jak byś chciała sie napić herbaty to daj znać, piję każdą bez wyjątku wink

Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka