limonka110 06.06.06, 15:18 Witam. Czy ma ktos moze jedwab do włosów niepotrzebny? Albo czy moze ktos tanio załatwić? Bo taka mała buteleczka kosztuje ok.50 zł ;/ Potrzebuje odzywek do włosów farboanych/rozjasnianych/suchych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mircea Re: jedwab do włosów.... 06.06.06, 15:31 Za 8 zł jest do kupienia w sklepach Poznaniu - właśnie w takich małych buteleczkach (seria Biosilk) Skąd więc taka straszna cena 50zł?? A na świstaku można już za 4,90 kupić www.swistak.pl/aukcje/1621011,Biosilk-Silk-Therapy-jedwab-do-wlosow-FAROUK-HIT-.html Odpowiedz Link Zgłoś
limonka110 Re: jedwab do włosów.... 06.06.06, 15:33 Chodzi mi o wieksza pojemnosc.... bo taka mała buteleczka to chyba na krótko starcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a limonka110 06.06.06, 15:35 w zeszłym tygodniu byłam u fryzjerki, która właśnie zastosowała jedwab do moich włosów pokazała mi buteleczkę o pojemności ampulki i powiedziała,że starcza na ok 3 miesiące, tego używa się minimalnie i wyłącznie na same końcówki włosów Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: jedwab do włosów.... 06.06.06, 17:12 a z ciekawości.. na co to?? bo ja mam fatalnie cienkie włosy i jak za 8 zł mogę sobie je poprawić to chetnie to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
maorsa Re: jedwab do włosów.... 06.06.06, 17:19 jedwab est dobry do wysuszonych włosów. działa jak odzywaka w sumie ale moge powiedziec ze włosy po nim sa super!!!! dobrze sie układaja sa takie miekkie. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: jedwab do włosów.... 07.06.06, 08:15 Dla ścisłości: używa się tego KROPLĘ na mokre włosy po umyciu. Buteleczka więc, mimo swych małych rozmiarów, powinna starczyć na co najmniej 2 m-ce (w zależności od długości włosów i częstotliwości ich mycia). Odpowiedz Link Zgłoś
angela216 Re: jedwab do włosów.... 07.06.06, 09:50 na allegro sa po 4,50 roznego rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
matka3miasto Re: jedwab do włosów.... 07.06.06, 09:53 Poszukaj gazety "Claudia Fryzury", to jest miesiecznik czy dwumiesiecznik, powinien jeszcze byc np. w Empiku. Kosztuje 4,50zl i jest dodatek gratis - buteleczka jedwabiu dokladnie taka, jaka jest w sklepach fryzjerskich w cenie 9,90zl (taka malutka), ja uzywam od miesiaca i jeszcze duzo zostalo, jedwab ten jest bardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka17 Re: jedwab do włosów.... 07.06.06, 10:39 Dobry jest też szampon GLISKURa - płynny jedwab czy coś takiego z tym że drogi - kosztuje koło 8 zł ( porównaniu z ziołowymi to jest 3 razy droższy) ale jest bardzo fajny i podejrzewam że działa jak jedwab (jedwabiu nie miałam) własnie włosy po nim są takie mięciutkie całkiem inne niż po każdym innym szamponie (tam chyba jest ten jedwab w składzie) różowa seria z Gliskur Odpowiedz Link Zgłoś