szpilki 01.09.06, 14:57 Ważny do 25-08-2007. wiecej informacjo o mleku na stronie producenta. www.nutricia.pl/produkty_marki.php?brand=BEBILON&id=110 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka2005 Re: ODDAM Bebilon Sojowy 2 - 6 puszek 01.09.06, 15:10 Witam! Jestem zainteresowana - napisałam maila. Pozdrawiam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: ODDAM Bebilon Sojowy 2 - 6 puszek 01.09.06, 19:20 witajcie my tez chetnie przyjmiemy pozdrawiam wszystkie mamki Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
krykotex Re: ODDAM Bebilon Sojowy 2 - 6 puszek 01.09.06, 20:03 witam nie moge sobie darowac ze tak pozno zagladnełam tutaj,ale internet mam tylko po sasiedzku.chyba nie mam szans na dostanie juz tego mleczka,ale pisze.pani propozycja spadła mi jak z nieba,akurat od niedawna mój roczny syn to mleko pija.nie ukrywam,ze wydajemy duzo na rozne leki i taka pomoc byłaby iskierka nadziei w naszych codziennych wydatkach dobrej nocy w razie gdy nikt nie wezmie tego mleczka to ja vhetnie: krykotex@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś