Dodaj do ulubionych

uchodźcy - potrzebny transport darów

15.09.06, 12:16
Potrzebny jest transport zebranych rzeczy dla uchodźców - z Pragi Pn na Bielany.
Rzeczy jest sporo - szczególnie dzieki Payucie (która zorganizowała zbiórkę) oraz Malgog (która zorganizował ich transport do Warszawy). A także dzięki Mamaki i Hani731 smile))))
Problem z transportem do ośrodka polega na tym, że trzeba by zawieźć rzeczy w tygodniu, do godziny 15 (godziny pracy).
Malgog, którą jak narazie wykorzystuję wink do transportowania darów, jest zmotoryzowana jedynie w soboty. A wtedy zebrane rzeczy, jesli trafią do ośrodka, to niestety w nieznane nam ręce.
Rzeczy jest dużo... prawdopodobnie nie uda się ich zabrać na jeden raz sad
Wszystko jest oczywiście do ustalenia. Prosiłabym tylko o zgłoszenie osoby która mogłaby to zrobić charytatywnie, gdyż punkt pomocy w którym działam, nie otrzymuje żadnych funduszy.

Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • miedzymorze Re: uchodźcy - potrzebny transport darów 15.09.06, 12:38
      czy to jest pilne ?
      Bo aktualnie mam furę na warsztacie ale w przyszłym tygodniu pewnie byłoby to możliwe.

pozdr,
      mi
      • payuta Re: uchodźcy - potrzebny transport darów 15.09.06, 13:22
        Ajlii,ciesze sie ze moglam pomocwink Martwi mnie jednak ten transport i zdaje
        sobie sprawe ze to jednak dla was klopot..i transport i magazynowanie tego
        wszystkiego;-(( Ech..,ale moze z czasem cos sie znajdzie,cos sie wymysli?wink
        Ja ze swojej strony chcialabym jeszcze zlozyc wielki uklon przed Pawlem,ktory
        po to wszystko do mnie przyjechal i Malgog ze to przyjela i Ajlii za to ze tym
        sie zajela.wink))
        I ja rowniez ponawiam prosbe Ajlii:
        Moze ktos sie jednak znajdzie z duzym autem,i bedzie mogl Ajlii i Malgog pomoc?
        Malgog,Ajlii,Pawel....dzieki ze jestescie wink))P.P.
    • escribir ajlii! 15.09.06, 23:24

• escribir Re: ajlii! 15.09.06, 23:26
        escribir napisała:

>
        upss!
        jeszcze raz.
        Ajlii!
        u mnie leżą ciągle jeszcze "wiesz co"! czy byłaby szansa jakos to zbrać?
        naprawde mi sie nie składa po drodze, juz tamtędy nawet nie jeżdzę ;-(
        • miedzymorze Re: ajlii! 20.09.06, 23:24
          Ajlii, napisałam Ci @ w tej sprawie
          pozdr
          mi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka