IP: *.* 13.11.02, 16:52
Oddam potrzebującej mamusi podgrzewacz i laktator Avent oraz torbę Avent do przechwywania ściągniętego mleka.Gdyby ktoś chciał pisac na priv to proszę o maile na adres ania_r@op.pl, bo z tego podanego w profilu chwilowo nie mam możliwości odbierania poczty.PozdrawiamAnia z Emilką (13 miesięcy)
Obserwuj wątek
    • Gość: Rokitka Re: Oddam IP: *.* 13.11.02, 17:33
      Wygrzebałam jeszcze łyżeczkę Medeli (taką butelko-łyżeczkę - bardzo przydatne dla dzidziusia piersiowego, który nie umie pić z butelki a trzeba go jakoś dokarmić) i laktator tej firmy. Oprócz tego nierozpakowane smoczki do butelek Avent (trójprzepływowe, 3+) oraz dwa kombinezony zimowe - jeden składa się z kurteczki i "worka" na nóżki - granatowy, cieplutki (rozmiar 62, w praktyce może służyć od urodzenia do 4-5 miesiąca). Drugi kolorowy, jednoczęsciowy, bez stópek i rękawiczek (wiek 3-6 miesiecy). Czy są jacyś chętni?Laktator i podgrzewacz Aventu mają już nową właścicielkę od lutego. Do tego czasu są do wzięcia :-)PozdrawiamAnia
      • Gość: Rokitka Co zostało IP: *.* 14.11.02, 00:11
        Zostały jeszcze:- laktator Medeli- łyżeczka Medeli- kombinezon kolorowy (ten większy)Do oddania mam jeszcze śpiwór dla dziecka (w wieku 6 - 24 miesięcy). Taki do domu, na szerokich ramionkach, z workiem na dole. Jest co prawda "firmowy" (jacadi), ale nosi ślady intensywnego użytkowania (czyli jest trochę sprany i trzeba do w jednym miejscu podszyć - ok. 5cm). Oprócz tego drugi śpiwór-ocieplacz do wózka głębokiego - beżowy z tęczowym wykończeniem.PozdrawiamAnia
        • Gość: Natala Re: Co zostało IP: *.* 14.11.02, 21:08
          Rokitka!Jestem zainteresowana kombinezonem i spiworem (6-12 mies)Napisz prosze czy to jest aktualne i czy mozesz wyslac? jestem z PoznaniaNatalia
        • Gość: YennaM Re: Co zostało IP: *.* 17.12.02, 10:51
          Aniu, nie wiem, czy nie zgłaszam się za późno, ale jeśli nie, to chętnie wzięłabym laktator (bo moj juz sie psuje, a laktatora potrzebuję bardzo, bardzo, bo dzidzius nie chce ssac piersi) i łyżeczkę.Tyle, że ja z Wrocławia jestem, pewnie to utrudnienie.Koszty przesylki oczywiscie chętnie opłace :)PozdrawiamYennaM
    • Gość: Matek Re: Oddam IP: *.* 14.11.02, 22:27
      cześć,Jestem zainteresowana śpiworem na 6-24 miesiące. Moja Madzia w nocy się budzi, bo się odkrywa, więc bardzo by mi się przydał taki śpiworek. Niestety sama wychowuję Madzię i na wiele rzeczy mnie nie stać, więc jeśli możesz mi go wysłać to będę bardzo wdzięczna. Jestem z rzeszowa.z góry dziękuję i pozdrawiamAga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka