Dodaj do ulubionych

Pilnie potrzebne!

IP: *.* 22.11.02, 21:35
Witam wszystkich!Mam wielką prośbę. piszę w imieniu mojej kuzynki.Dziewczyna ma 22 lata i dziecko z importu. Wyjechała na wakacje i wróciła w ciąży.Trudno.Oczywiście nie mogła zamieszkać u rodziców, przygarnęłą ją babcia. Nie będę się wdawać w szczegóły.Mieszka u babci w Krakowie i .......żyje z jej emerytury (pensja głodowa), a dziecko kosztuje same wiecie najlepiej.Zanim przyznała sie do ciąży ja zdążyłam już rozdać rzeczy po Julce. Dlatego jeśli macie wyrzucić coś po swojej pocieszce to poczekajcie. Jej córeczka (Gabi) ma 1,5 miesiąca.Potrzebny jej podgrzewacz (może być nawet mocno zużyty), bo dwa razy w tygodniu chodzi do szkoły i zostawia dziecko z babcią.Bardzo przydadzą sie też ciuszki (nie muszą być w idealnym stanie) i zabawki i same wiecie co jeszcze.Ja sama jestem w opłakanej sytuacji materialnej i serce mi się kraje jak o niej pomyślę. O tym że nie mogę jej pomóc.Wysłałam jej kombinezon na zimę i czapkę, parę koszulek - tyle ile mi zostało z wyprawki. Więc jeśli możecie to pomóżcie.Z góry dziękujęKontakt do niej podam na privepaula
Obserwuj wątek
    • Gość: jedrus Re: Pilnie potrzebne! IP: *.* 22.11.02, 23:05
      Cześć ,Myślę ,że cos znajdę po moich dzieciach dla Twojej kuzynki.Podaj kontakt i napisz co jeszcze jest potrzebne.Pozdrawiamewa z Krakowa
      • Gość: epaula Re: Pilnie potrzebne! IP: *.* 23.11.02, 11:10
        CześćŚlicznie dziękuję.Piszę na priv.
        • Gość: mysha Re: Pilnie potrzebne! IP: *.* 23.11.02, 12:10
          Epaulo - napisałaś że one żyją z pensji babci. A co z opiekną społeczną? Powinna dostac wyprawkę i przez 4 miesiące pieniądze na dziecko. Jeśli nie wiesz jak sie do tego zabrać pisz na priva.
          • Gość: epaula Re: Pilnie potrzebne! - do Mysha IP: *.* 23.11.02, 12:15
            Cześć!Dzięki. Zajełam się tym już. Ale to ponoć grosze. Z alimentami pójdzie gorzej, bo facet jest Polakiem na czarno w USA. I szukaj wiatru w polu...epaula
    • Gość: epaula Re: Aktualne - pogrzewacz! IP: *.* 23.11.02, 21:53
      cześćZnalazły się ciuszki i zabawki. Ania będzie zachwycona.Potrzebny jeszcze podgrzewacz (może być stary i mocno zużyty)pozdrawiamepaula
    • Gość: Kicia Re: Pilnie potrzebne! IP: *.* 24.11.02, 17:42
      Hi,Ja mam trochę rzeczy po synku, ubranej jest doslownie kilka, mogę jednak oddać parę zabawek, kilkanaście słoiczków od 5 i 6 miesiąca. No i może coś dla niej, to zależy od rozmiaru.Dlatego poproszę o kontakt na priva lub adres Twojej kuzynki.Pozdrawiam,Anita
      • Gość: epaula Re: Pilnie potrzebne! IP: *.* 24.11.02, 21:08
        hejDziekuję Kiciu!!!!!piszę na privepaula
    • Gość: epaula PODGRZEWACZ!!!!! IP: *.* 26.11.02, 12:34
      Potrzebny od zarazepaula
      • Gość: magusia Re: PODGRZEWACZ!!!!! IP: *.* 26.11.02, 18:22
        Mam podgrzewacz. Napisz na priva!
    • Gość: epaula Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM IP: *.* 26.11.02, 18:39
      Bardzo dziękuję w imieniu swoim i bohaterki postu.epaula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka