Dodaj do ulubionych

***NIETYPOWA PROŚBA*** W-wa

IP: *.* 07.12.02, 10:39
Dziewczyny!!!Moja serdeczna przyjaciółka pilnie potrzebuje ubrań dla siebie. Może któraś z Was ma niepotrzebne ale w dobrym stanie ciuchy. Oto wymiary: wzrost 163cm, biodra 107, biust-nie wiem, ale duży. Szczególnie potrzebne są spodnie i spodnica-najlepiej długa ciepła. Bardzo chcę jej pomóc, wiele jej zawdzięczam. Bardzo Was proszę nie pozwólmy dziewczynie marznąć tej zimy! Z góry dziękuję za każdą rzecz.Anita
Obserwuj wątek
    • Gość: Bobinka Re: ***NIETYPOWA PROŚBA*** W-wa IP: *.* 07.12.02, 16:07
      Anito,Mam w domu płaszcz zimowy podszyty futerkiem (sztucznym) rozmiar 42. Nie jest on najmodniejszy i jest w kolorze czarnym, ale nie był noszony.Mam też spódnice:-wełniana, brązowa, długa; w pasie 72 w biodrach 100, ale można poszerzyć, nie noszona-ciemno-zielona, jedwab, długa i duża, ale noszonaChciałam te rzeczy oddać do PCK (już parę rzeczy oddałam), ale jeśli będziesz zainteresowana to daj znać.Mieszkam na Tarchominie.PozdrawiamBobinka
      • Gość: Anita_1 Re: ***NIETYPOWA PROŚBA*** W-wa IP: *.* 07.12.02, 22:55
        Bobinko!Bardzo dziekuję Ci, ale obawiam się, że te ciuchy będą za małe, ona ma w pasie 85cm, w biodrach 107 ale na moje oko wiecej. Czy ta spódnica się rozciąga?Pozdrawiam Anita
        • Gość: Bobinka Re: ***NIETYPOWA PROŚBA*** W-wa IP: *.* 08.12.02, 00:00
          Oj chyba się nie rozciąga bo to wełna :((A mój adres e-mailowy masz jeśli klikniesz na "podkreśloną" Bobinkę.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka