Dodaj do ulubionych

KOCHANE MAMY!POTRZEBNA POMOC DLA TROJGA DZIECI!

IP: *.* 12.01.03, 18:43
Witam!Piszę kolejny raz w sprawie mojej koleżanki. Tym razem to inna moja znajoma. Pomogłyście już mojej koleżance z klasy , za co bardzo ale to bardzo Wam dziękujemy!!! W Wigilię urodziła śliczną, zdrową dziewczynkę, bardzo się ucieszyła z ubranek i całej reszty, którą od Was dostałasmile Tym razem piszę do Was z prośbą o pomoc dla MOJEJ SĄSIADKI(JUŻ NIEDŁUGO) Z NAPRZECIWKA. Ma już dwoje dzieci(Julkę-2latka) i Wikusię(10 m-cy). Jest w drugim miesiącu ciąży...Nie planowała trzeciego dziecka, więc wszystko oddała innym potrzebującym matkom. Teraz sama nie ma nic dla mającego przyjść na świat dziecka! Bardzo Was PROSZĘ O POMOC dla niej-potzrebne jest dosłownie wszystko-oprócz wózka i łóżeczka- ubranka(od najmniejszych po rozm. 114cm), zabawki,kosmetyki, cokolwiek.Proszę o kontakt telefoniczny- 012 644 57 63ANiaPS. Wiem ,że można na Was liczyć-podarowałyście mojej koleżance dużo ubranek dla jej córeczki.POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzys Re: KOCHANE MAMY!POTRZEBNA POMOC DLA TROJGA DZIECI! IP: *.* 17.01.03, 21:27
      Witam.Mogę pomóc troszkę jeżeli mowa o ubrankach.Ale jest jeden mały problem. Ani ja ani mąż nie pracujemy więc moglibyśmy wysłać twojej koleżance parę ciuszków pod warunkiem iż zapłaci za koszty przesyłki. Sama wiesz ile kosztuje utrzymanie niuni. A my jesteśmy naprawde w ciężkiej sytułacji finansowej (ale możemy pomóc ubrankami). Więc jak by się na to zgodziła to podam nr.konta). Za pobraniem niestety nas niestać. Przesyłka nie powinna przekroczyć 10zł. Proszę o szybką odpowiedz na e-mail. madaga@bullshooter.plPozdrawiam wraz z niunkiem. P.S. podaj kontaktowy e-mail.
    • Gość: Krzys Re: KOCHANE MAMY!POTRZEBNA POMOC DLA TROJGA DZIECI! IP: *.* 17.01.03, 21:33
      Witam.Mogę pomóc troszkę jeżeli mowa o ubrankach.Ale jest jeden mały problem. Ani ja ani mąż nie pracujemy więc moglibyśmy wysłać twojej koleżance parę ciuszków pod warunkiem iż zapłaci za koszty przesyłki. Sama wiesz ile kosztuje utrzymanie niuni. A my jesteśmy naprawde w ciężkiej sytułacji finansowej (ale możemy pomóc ubrankami). Więc jak by się na to zgodziła to podam nr.konta). Za pobraniem niestety nas niestać. Przesyłka nie powinna przekroczyć 10zł. Proszę o szybką odpowiedz na e-mail. madaga@bullshooter.plPozdrawiam wraz z niunkiem. P.S. podaj kontaktowy e-mail.
    • Gość: Krzys Re: KOCHANE MAMY!POTRZEBNA POMOC DLA TROJGA DZIECI! IP: *.* 17.01.03, 21:34
      • Gość: krecik Re: KOCHANE MAMY!POTRZEBNA POMOC DLA TROJGA DZIECI! IP: *.* 01.02.03, 16:15
        Cześć!Odpisałam Ci na priva.Pozdrawiam.Ania
    • Gość: nietykalna Re: KOCHANE MAMY!POTRZEBNA POMOC DLA TROJGA DZIECI! IP: *.* 06.02.03, 08:40
      Jeżeli podaż mi adres to z chęcią wyśle troche ubranek i zabawek dla tych maluchów. Podaje ci mój e-mail:nietykalny@2com.pl
    • Gość: MiśPaddington Re: KOCHANE MAMY!POTRZEBNA POMOC DLA TROJGA DZIECI! IP: *.* 13.02.03, 20:29
      Mam do oddania butki po Gabie Juniora: trzewiczki, zimowe i sandałki rozm.25 i 26, trzewiczki skórzane rozm.24,kapcie rozm 25, jak są potrzebne to daj znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka