Dodaj do ulubionych

dla 2,5 letniej dziewczynki

IP: *.* 21.02.03, 11:52
Chciałabym poprosić o pomoc. Na forum jetem już dawno, chociaż głownie na czacie... hihi. Chciałabym poprosić o pomoc dla córki mojej kuzynki, Natalki 2 lata 4 mies. Sens taki, ze bieda, bo ojciec na bezrobotnym i tylko dorywczo pracuje. Głodni nie chodzą, ale np. soczek czy jogurt to rarytasy, o których Natalka może tylko pomarzyć. Ja chociaż finansowo też kiepsko ostatnio staram się jakoś przemycać "coś dobrego", jak np idę do nich z moim Mateuszem to biorę 2 danonki czy 2 owoce. Do tej pory było tak, że ciuchy które miałam na zapas dla Mateusza dawałam Natalce i dostawałam z powrotem gdy wyrosła. Teraz praktycznie są równi (M. ma 1,5 roku, a Natalka bardzo drobniutka). Njagorszy problem jest z bucikami. Ona bidulka nie wie co to nowe buciki, bo skąd matka ma na to kasę wziąć? Zbliża się wiosna, nie sądzę żeby miały jakieś buciki w zapasie. Wiem, że większość emam tutaj kupuje dla swoich dzieci nowe buciki. MOże któraś mogłaby oddać po swojej córeczce? Nie znam rozmiaru, mój Mateusz ma 22, a ona - na oko albo takie same albo tylko ciut większe. Oczywiście ciuszki też by się przydały. Miałyby prezencik już na Wielkanoc...Mieszkamy na wsi pod Gdańskiem, ona obok mnie. Ja sama jak mogłam pomogłam 2 dziewczynom stąd, od 2 sama otrzymałam ciuszki. Myślę, że tym razem też znajdzie się ktoś pomocny. Najlepiej chyba kontaktować się na priva.Będę wdzięczna. Katasia
Obserwuj wątek
    • Gość: MariaMamaOli Re: dla 2,5 letniej dziewczynki IP: *.* 21.02.03, 13:12
      Katasiu,mam kilka ciuszków dla dziewczynki... bo resztę oddaję jednej e-mamie z Tarnobrzega .... dla chłopczyka, co do bucików to Ola też chodzi w używanych, czasami w nowych i aktualnie ma rozmiar 25-26.... zobaczę czy się uchowały jeszcze jakieś za małe.... podaj adres na priva najlepiej, pozdrawiam - maria mama Oli
      • Gość: Katasia Re: dla 2,5 letniej dziewczynki IP: *.* 21.02.03, 13:34
        Ok, mój adres:kasiapecz@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka