brombeer 26.12.06, 15:08 do Rodziny Sremskich (dla Lukasza). Wiem, ze sa spore opoznienia w przesylkach do Polski. Prosze, szczegolnie Arwene, aby dac mi znac, jesli cos wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brombeer Re: Jak moge sie dowiedziec, czy doszla moja pacz 27.12.06, 12:15 Wiem, ze jestem szszegolnie trudna, powiedzcie tylko czy doszla do Lukasza na czas? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Jak moge sie dowiedziec, czy doszla moja pacz 27.12.06, 21:22 W aktualnej tabeli jest własciwe info: emamypomocne.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Miko 27.12.06, 22:06 A jeśli moja paczka nie dotarła na wigilię, to czy moge się spodziewać informacji, gdy dojdzie? Jeśli nie będzie jej do piątku, to po Nowym Roku idę złożyc reklamację Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Porzeczko droga 27.12.06, 23:08 Jeśli tylko Arwena dostarczy mi nową wersję tabeli, to na pewno zamieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 do black currant 29.12.06, 22:56 Witam, paczka dotarła 28-12-2006. Napisałam na priva. Ostatnia lista zostanie zamieszczona w nowym roku, mam nadzieję ze uzupełniona o brakujące informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: do black currant 30.12.06, 18:19 i jeszcz krotkie pytanie ode mne - jak wyjasnialam wczesniej wyslalam 2 paczki - czy obie dotarly ? Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Jak moge sie dowiedziec, czy doszla moja pacz 30.12.06, 13:58 to i ja sie podepne pod watek.Bo chyba jeszcze nie doszlo?Przykro mi ze Sebastian nie dostal na czas-ale to chyba poczta nawalila..A moze cos wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś